Aktywne Wpisy
Operator_imadla +45
Za kilka minut będzie dzień moich 36 urodzin. Szczerze mówiąc jak byłem nastolatkiem myslalem ze będę kimś, prawda jest taka ze nie jestem zadowolony z mojego dorosłego życia. Niewiele osiągnąłem. Jedyne z czego jestem zadowolony to z tego że staram się pomagać ludziom, chcę żeby rodzina i przyjaciele mogli na mnie liczyć. Mam nadzieję że nie wyrządziłem krzywdy zbyt wielu ludziom. 36 lat to u mnie napewno ponad połowa życia, przez ostatnie

Też macie tak, że im starsi jesteście, tym bardziej przeżywacie jakieś ludzkie dramaty w filmach/serialach/grach? Kiedyś jak coś oglądałem, to miałem raczej wywalone, a teraz momentami się dosyć mocno przejmuję. Może to przez zwielokrotnienie i poznanie różnego rodzaju doświadczeń życiowych...
#pytanie
#pytanie

Dbajcie o swoje zdrowie. Nie dajcie sobie wmówić, że o facetach nikt nie pamięta. My pamiętamy. To dziesiąta edycja tej kampanii i co roku jesteśmy w różnych miastach (nie wszystkich miastach, wiem, robimy ile możemy). Na każde wydarzenie przychodzi 300-600 osób. Dajcie znać znajomym. Obserwujcie na FB i insta. Sprawdźcie kalendarz. Raka j---a da się wyleczyć.
Dobra. Kończę kawusie i lecę naganiać j---a do gabinetów.
W luźniejszych momentach będę odpowiadać na wasze pytania i śmiać się że śmieszków.
I na koniec tag, bez którego w dupę sobie mogę wsadzić ten post i promocję męskiego zdrowia, czyli #pokazmorde ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file2372563049528136877
Pobierzjaja zdrowe, szkoda, że poderwać się OP nie udało. Fajna taka, włoski fajne, całe te
(╥﹏╥)
@iniacz: ale że tak chłop chlopu jaja łapie? Toć to gejówa na maksa ;)
Powiedz mi, czy jesteś może homo? Z ciekawości pytam, nie mam nic do osób homoseksualnych
W zeszłym roku pracownik przyszedł do mnie, czy go zabiorę do lekarza, bo on ma spuchnięte jedno jajo. Chłopak prawy, ale u lekarza nigdy nei był od dziecka. Wycięli mu jajco, przechodzi 5-6 chemię. Pogubiłem sie. Także do dzieła Panowie!
Od kiedy skończyłem 16 lat systematycznie co dwa lata staram się wykonywać to badanie.
Już dwa razy lekarz był pozytywnie zdziwiony, że człowiek tak sam z siebie i dla świętego spokoju wykonuje USG.
Szkoda że na NFZ niema odgórnie możliwości zrobienia tego, tylko czasami musiałem iść do ogólnego a potem czekać na wizytę u urologa rok xd