Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 767
@erebeuzet: normalnie do kieliszka albo szklanki i potem do gardła albo do jamy ustnej, no nie wiem zresztą nigdy nie piłem z Tobą to też nie wiem jaką dokładnie formę podania alkoholu preferowałeś, ale jeżeli robiłeś to regularnie, intensywnie i z odczuwalną satysfakcją z tego powodu to jak możesz teraz, kiedy nie spożywasz i tego smaku nie odczuwasz uznać to za ochydne g---o? Jak piłeś to było fajnie, a jak
  • Odpowiedz
@erebeuzet: tez nie wiem, monte santi to jedno z gorszych win jakie pilem, strasznie przeslodzone gowno, zubroweczka wiadomo, tez kiepska wodka raczej, lepiej stock albo moja ulubiona luksusowa. Do lodowki jej to schowaj, co tak na blacie bedzie stalo i sie grzalo.
  • Odpowiedz
@erebeuzet: Zbrzydło Ci beztroskie oddawanie się czynności która sprawaiała Ci przyjemność i w której odnajdywałeś ukojenie? no ja tam stary takiego czegoś nie kupuje po prostu, dla mnie to nie ma żadnego sensu i po prostu jest nielogiczne, a ze szczerością to mija się drugą stroną ulicy. To, że oceniasz swoje picie jako coś złego albo doprowadziło to do jakichś tam konsekwencji to luz, ale dlaczego jednocześnie odcinasz wszystkie pozytywne
  • Odpowiedz