Aktywne Wpisy
czwartafaza +537
Siedzę tutaj już z 10 lat i główna to od dawna był psychiatryk, ale ostatnio mirko to też niezłe Tworki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakieś kręcenie korbą, co drugi wpis to nienawiść do kobiet, wyśmiewanie Uznańskiego bo wykopkom nie podoba się jego żona czy coś. A połowy szamba nawet nie widzę bo wszystko wrzucam na czarnolistę.
Nie ma już miejsca w internecie które byłoby normalne. Kiedyś były fora,
Nie ma już miejsca w internecie które byłoby normalne. Kiedyś były fora,

SHOGOKI +92
Chińczyki mają rozmach.
Nie dość że przegryźli się przez górę żeby wybudować drogę to jeszcze zrobili to tak że z pejzaż z perspektywy mieszkańców regionu nie zmienił się drastycznie.
A w Polsce:
Nie można robić drogi bo tu bekasy srają.
Nie dość że przegryźli się przez górę żeby wybudować drogę to jeszcze zrobili to tak że z pejzaż z perspektywy mieszkańców regionu nie zmienił się drastycznie.
A w Polsce:
Nie można robić drogi bo tu bekasy srają.
źródło: temp_file6223995905525860127
Pobierz

Też jak idę na przejście dla pieszych to staram się wybrać taki moment, żeby kierowcy nie musieli się specjalnie zatrzymywać
Najgorsza to ta "pomoc" co nic mi nie daje...
A tu przyjdzie ktoś i dokonując dogłębnej heurystycznej analizy napisze, że jak analizuję jak nie przeszkadzać w życiu innym = rodzice dawali mi odczuć, że
Co do prowadzenia auta zeby tylko nie przeszkadzac - tez tak mam ale odkad jezdze autem dobrym do z-----------a to mi troche przeszlo. Pozdrawiam cieplutko z rodzina.
Trochę egoizmu i asertywności trzeba było później nauczyć się samodzielnie, bo inaczej ludzie nas zjedzą.
Czasem jednak jak chcesz równocześnie dogodzić zbyt wielu osobom to może wyjść kwas xD