Aktywne Wpisy
lossiemkos89 +80
Na ryneczku matrymonialnym stabilnie jak w deweloperce( ͡° ͜ʖ ͡°) #p0lka #tinder #randkujzwykopem #logikarozowychpaskow #nieruchomosci
zxc21 +16
Wytłumaczcie mi proszę jedną rzecz, bo taka mnie myśl naszła, że teraz #korposwiat ściąga pracowników do biur, że praca hybrydowa, zdalne odchodzą do lamusa. Firmy wydają sporo kasy na wynajem biur i w zasadzie po jakiego **uja tak robią, skoro można przyoszczędzić pracując zdalnie XD. Piszę z perspektywy #pracazdalna ignoranta, który był raz przez 2 lata w biurze przy podpisaniu umowy.
#pracait
#pracait
Studentka Uniwersystetu Medycznego.
Władze uczelni już powiedziały że działają w tej sprawie.
Nawet ambasador Izraela i wiele gazet skomentowały jej zdjęcia z tym plakatem hahaha.
Mieć super przyszłość i prestiż w kieszeni, zostać #!$%@? za głupotę. Jeden moment gdzie #!$%@? maseczka na twarz 'lekarzowi' jest faktycznie niezbędna.
#logikarozowychpaskow #wojna #izrael #palestyna #protest #uniwersytetmedyczny #medycyna
Wróci do kraju jako bohaterka umęczona przez faszystowsko-syjonistyczny reżim RP.
@harcerz: Bodajże Korwin miał teorię o tym jak mąż przekazuje poglądy żonie.
Komentarz usunięty przez moderatora
Mam nadziej że nic jej nie zrobią, to nie zasrana Judea, żeby nas obchodziły pejsate płacze.
To by każdy lewak miał to w dupie bo katolików obrażać można
Ale Żydów? Jak Pani śmie żydów obrażać!