Aktywne Wpisy

cheture +11
ciekawe jak dziś wyglądaliście w koszulach, pewnie eleganccy przystojni kawalerowie z was

Dziś w #tanow zginął motocyklista. Upadając skosił znak drogowy. Foto mam nadzieję że da co niektórym do myślenia. #motocykle #polskiedrogi #wypadek
źródło: 1000020760
Pobierz

Czy można być w szczęśliwym związku, jeśli partner nie jest Twoim przyjacielem?
Mierze się z takim problem, bo chłopak ma na 90% narcystyczne zaburzenie osobowości, którego nie leczy. Wiąże się to z tym, że traktuje mnie z góry i nie jest zdolny do empatii, troski. A dla mnie to wyklucza prawdziwą przyjaźń. Najbardziej właśnie fakt, że ktoś nieszczególnie jest zainteresowany tym, co mam do powiedzenia, bo uważa, że i tak lepiej rozumie pojmuje jak działa świat.
I zanim się zapytacie czemu w ogóle z nim jestem, to odpowiem, że ma wiele innych zalet. Stara się być dobry, mimo ze to bardziej wyuczone niż z potrzeby serca, jest oddany i kocha mnie.
Ale martwię się, czy to ma przyszłość przez ten brak przyjaźni. Czy można po prostu kogoś kochać, ale nie mieć tak głębokiej wiezi emocjonalnej jak z przyjacielem?
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: przyjaciółce możesz powiedzieć "nie jedz tyle, bo ci dvpa rośnie". Swojej kobiecie lepiej tego w ten sposób nie komunikować.
@kosmita: jezeli twoja baba ma z tym problem to jest jebnieta
Jakby nie miał dobrego wyglądu, czy podniecającego zachowania badboja to zaraz byś go rzuciła. Ale oszukuj się dalej, że są inne zalety xD
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
@KingaM mam przyjaciółki (choć przez lata uważałem że nie
Co do opki to wstrzymałabym się z tak poważnym i ostrym osądem, bo jest to dobieranie argumentów pod tezę, może wcale nie jest narcyzem,
po pierwsze z czego co czytam to tak jak u nie, narcyz jest panem a ty podnóżkiem, twoje zdanie jest śmieszne i się nie liczy, uwierz mi że dla narcyza ty cała jesteś śmieszna i odpowiadając na pytanie czy narcyz potrafi kochać kogoś-
Teraz pojęcie narcyz jest kolejnym julkowym nadużywanym pojęciem. Same jesteście sobie winne. Trzeba było wybrać spokojnego mireczka, ale na takiego plujesz. Więc masz za swoje.
Teraz jak wejdziesz z kimś w związek to będziesz przekazywała tej osobie wyuczone szkodliwe zachowania. Weźmiesz teraz tego nice guya,