Aktywne Wpisy
Knamga +122
cytmirka +62
Ale mnie wnerwia to, że w pracy pierwszeństwo wyboru mają dzieciaci…
Pracujemy na zmiany do godz. 18:00, jest nas 4 włącznie z żoną szefa i:
• żona szefa pracuje maks do 16 bo dzieci musi zawozić na treningi, angielskie i inne przedsięwzięcia (no ale ok, w końcu to żona szefa chociaż jest zatrudniona w firmie tak samo jak ja)
• jeden gościu już zapowiedział, że on do 18 może zostawać tylko w
Pracujemy na zmiany do godz. 18:00, jest nas 4 włącznie z żoną szefa i:
• żona szefa pracuje maks do 16 bo dzieci musi zawozić na treningi, angielskie i inne przedsięwzięcia (no ale ok, w końcu to żona szefa chociaż jest zatrudniona w firmie tak samo jak ja)
• jeden gościu już zapowiedział, że on do 18 może zostawać tylko w
Ej ale poważnie jak miałaby mi pomóc słynna terapia czcy psycholog? Kiedyś zwykła pani doktor po rozmowie ze mną powiedziała żebym gdzieś wyjechał itp. Poszedłem o krok dalej i zacząłem wychodzić ze swojej strefy komfortu i robić wiele nowych rzeczy. Jednorazowo/krótkoterminowo to działa ale potem przestaje to robić wrażenie a co więcej nawet przygnębia bo okazuje się że w tłumie ludzi jestem samotny, chodzenie samemu nie cieszy, odkrywanie nowych rzeczy samemu jest dołujące. W ten sposób wracam do punktu wyjścia i do swojej piwnicy. Próbowałem wskrzesić stare znajomości, pisać do obcych lasek w internecie, #tinder, czasem coś zagadać do ludzi na żywo i bez efektu. W jaki sposób psycholog miałby mi:
- znaleźć znajomych, kobietę, dać szczęśliwe życie jakie ma normictwo (podkreślam że próbowałem szukać)
- naprawić straconą młodość
- dać doświadczenie, energie, przeżycia które ma teraz normictwo a mieli to od najmłodszych lat
#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #terapia #blackpill #psychiatra #psychiatria #fobiaspoleczna #psychologia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Oni tam wprost mówią że nic z tym nie zrobią, tylko masz udawać że ci to nie przeszkadza xD
"Ja dałam mu radę terapi, jak pomoże to moja zasługa, jak nie, to sam sobie winien"
Dosłownie tak przebiega ich proces myślowy
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord