Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ej ale poważnie jak miałaby mi pomóc słynna terapia czcy psycholog? Kiedyś zwykła pani doktor po rozmowie ze mną powiedziała żebym gdzieś wyjechał itp. Poszedłem o krok dalej i zacząłem wychodzić ze swojej strefy komfortu i robić wiele nowych rzeczy. Jednorazowo/krótkoterminowo to działa ale potem przestaje to robić wrażenie a co więcej nawet przygnębia bo okazuje się że w tłumie ludzi jestem samotny, chodzenie samemu nie cieszy, odkrywanie nowych rzeczy samemu jest dołujące. W ten sposób wracam do punktu wyjścia i do swojej piwnicy. Próbowałem wskrzesić stare znajomości, pisać do obcych lasek w internecie, #tinder, czasem coś zagadać do ludzi na żywo i bez efektu. W jaki sposób psycholog miałby mi:
- znaleźć znajomych, kobietę, dać szczęśliwe życie jakie ma normictwo (podkreślam że próbowałem szukać)
- naprawić straconą młodość
- dać doświadczenie, energie, przeżycia które ma teraz normictwo a mieli to od najmłodszych lat

#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #terapia #blackpill #psychiatra #psychiatria #fobiaspoleczna #psychologia

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

Pobierz mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ej ale poważnie jak miałaby mi pomóc słynna t...
źródło: comment_1654621304SR840nGurc6ZWNpNJXdMn9
  • 10