Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kutafonix215 Braunowi to akurat większość polityków może buty czyścić. Może poglądy ma specyficzne, jednak elokwencją i inteligencją miażdży. Przedtem był tu wykop o nim i wywiad w SE, fajnie posłuchać. Przy nim większość polityków to ludzie bez klasy.
  • Odpowiedz
@NitrousOxide: klasy? Gosc jest kompletnie p----------y, to ze ma charyzme sprawia jedynie ze jest bardziej niebezpieczny, bo to wlasnie robi wrazenie na sebkach antyszczepach, antysemitach etc. JAK LADNIE MOWI! PEWNIE MOWI MONDZE! UGA BUGA
  • Odpowiedz
Może poglądy ma specyficzne, jednak elokwencją i inteligencją miażdży

@NitrousOxide: wystarczy mówić powoli i sebki nabierają się, że jesteś inteligenty, ja p------e xD
  • Odpowiedz
@sebusik ehh, jeszcze raz. Napisałem to co napisałem, gdyż bardzo lekceważąco wypowiadasz się o innych w temacie, którego nie wiem czy rozumiesz i uważając się za lepszego, od tych, którzy uważają, że Braun pomimo swoich poglądów jest człowiekiem mądrym. To, że jakieś Twoje prywatne wyobrażenia o tym o nim lub niezrozumienie tego co mówi, sprawiają że czujesz się przez to lepszy (wysokie mniemanie o sobie) nie oznaczają, że tak rzeczywiście jest
  • Odpowiedz