Aktywne Wpisy
jakie lubicie zwierzątka
iquiet +13
Wyobrażacie sobie, że macie (jakimś cudem) dziecko i dziecko w szkole musi zaprezentować zawód wykonywany przez rodzica?
Mi pierwsze co przychodzi do głowy to, to (gdybym był ojcem) że (ja) tato jest nikim i nie ma co przestawić dziecko. No bo co, powie, że pracuje na magazynie i układa kartony?
Nawet glupioby mi było „pochwalić” się dziecku gdzie pracuje i przy czym robię..
#przegryw #pracbaza
Mi pierwsze co przychodzi do głowy to, to (gdybym był ojcem) że (ja) tato jest nikim i nie ma co przestawić dziecko. No bo co, powie, że pracuje na magazynie i układa kartony?
Nawet glupioby mi było „pochwalić” się dziecku gdzie pracuje i przy czym robię..
#przegryw #pracbaza
90% betonu w tym kraju ma iq kredki świecowej. Brak podstawowej wiedzy na temat ekonomii i funkcjonowania państwa. Zerowy poziom dociekliwości dedukcji i chęci zrozumienia. Wszystko przyjmowane z tacy. Głosy podejmowane na podstawie światopoglądów a nie ekonomii i gospodarki państwa. Istotniejsze jest czy Julka #!$%@? aborcje niż to że spółki skarbu państwa nas okradają poprzez swój monopol. Cieszą się barany że oni odnieśli SUCKES bo przywrócili do władzy człowieka którego pogonili 8 lat temu bo ich okradał. Zajebista definicja sukcesu. Głosowania na lewo to już wgl nie rozumiem bo to irracjonalne. II WŚ zlikwidowała inteligencje w tym kraju ...
Świetne słowa idealnie podsumowujące konpederacje.
Do tego momentu byłem pewien, że wypowiadasz się o pisowcach, wypisz wymaluj wyborca pisu, ale plot twist xD
nigdy nie byłem tak okradany jak za pisu.. żadna partiia nigdy nie zbliżyła się nawet do tego i pis złodziejstwo przeniósł na całkiem
Komentarz usunięty przez autora
wiedzieli co robia xd
Ogulnie strasznie rozwalali kraj. Dlatego ludzie zagłosowali na mniejsze zło czyli KO ja osobiście nie poto glosowałem kiedyś na PiS aby odsunęli po aby teraz glosować na po. Dlatego zaglosowałem
Moze jak by partia, sama nie #!$%@? o swiatopogladzie, a skupila sie na ekonomii to wykrecila by lepszy wynik...