Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: zarabiam więcej i nie, nie postawi....
Co Ci z garderoby jak nie masz gdzie w tym iść?
Co Ci z auta jak nie masz gdzie jechać?
Co Ci z mieszkania jak nikt Cie nie odwiedza?
Musisz mieć dziesiątki milionów żeby mieć jakąkolwiek szanse na obecnym rynku matrymonialnym
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale p--------y.

20k jest ci potrzebne jak chcesz zostać frajerem bankomatem albo obleśnym sponsorem. tak czy siak niewiele się to różni od chodzenia na roksy więc o jakim wyjściu z przegrywu tu mówimy.

zakładając ze sytuacja nie jest całkowicie tragiczna, to kasa jest potrzebna jedynie na reorganizacje garderoby(ale tez bez wielkich wydatków), znalezienie sensownego fryzjera, opcjonalnie jakiś trener personalny, dobra dieta no i trochę kasy na transport/wyjścia na miasto
  • Odpowiedz
Inwestuj hajs w wygląd nie żeby imponować innym, a żeby być samemu z siebie zadowolonym. Napraw uzębienie zeby nie wstydzić się uśmiechać, idz do kosmetyczki ogarnąć paznokcie aby nie wstydzić się podać dłoni, nie ma sensu kupować drogich ubrań bo są modne albo maja logo i tak naprawdę Ci się nie podobają (tu pojawia się pickrel XD nawet ferrari nie pomaga) ale warto kupować drogie ubrania ze świetnym składem i krojem bo
betonowa_klata - Inwestuj hajs w wygląd nie żeby imponować innym, a żeby być samemu z...

źródło: temp_file455547874703633163

Pobierz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: przestańcie copowac że samochód czy garderoba ma jakiekolwiek wpływ na powodzenie xD

na tyle spotkań co miałem żadna nigdy nie miała problemu z tym że nie mam samochodu i że jeździliśmy komunikacja publiczna czy uberami

Równie dobrze tak samo mogłem ubrać zwykły t-shirt za 20zl z hma a i tak słyszałem że zajebiście na mnie
  • Odpowiedz