Wpis z mikrobloga

Jakby Mentzen zniknął to jednak te 8% wyborców i masa dzieci z liceum by się w------a.

@xHaustedd: kojarzysz taką jedną partie co jej lider sie powiesił? takie biało czerwone krawaty mieli
  • Odpowiedz
@Jabby: Tak jakby Bosak i Mentzen od wielu miesięcy nie poświęcali pisowi połowy czasu antenowego w swoim programie na yt.
Ale jak się zna konfę tylko z przekazu koroloka, to można przeoczyć xd
  • Odpowiedz
powiedz szczerze, gdybyś miał taśmy kompromitujące premiera 40 milionowego kraju, czy sprzedałbyś je za marny milion? Bo ja w kilka sekund wymyśliłem jak możnaby zrobić z 10 milionów z pomocą tego premiera.

@jozef-dzierzynski: nawet jeśli, to nagłośnienie sprawy działa, każdy znowu przypomina sobie o aferze taśmowrj
  • Odpowiedz
a kto zaoferował milion złotych za taśmy z Morawieckim? No kto? Xdd

@komakow: nie wiem czy jesteś świadom ale według znajomej która jest za pisem ta nagroda dowodzi temu że Morawiecki jest czysty. Jakby nie był to by nie dawali 1 mln za dowód. To dużo pieniążków i jak nikt nie da nagrania to znaczy że ono nie istnieje. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@komakow: chłop albo dostaje bańke rocznie, albo już leży powykrzywiany, ALE MENCEN CHCE PRZEKAZAĆ PIENIĄDZE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
@Jabby: Ty, ale widziałeś, że Konfederacja praktycznie non stop urządza konferencje prasowe na temat afer pisu (i nie tylko)? Pełno jest tego również na wykopie. Nie sądzę, żeby jakaś partia robiła to częściej, chociaż od jakiegoś czasu również KO się uaktywniła.
  • Odpowiedz