Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak w #korpo unikac pracy, do ktorej maja zatrudnic kogos innego a tymczasowo dali mnie? Praca polega na tym, ze mam pomagac nieogarnietemu koledze bo sie nie wyrabia xD Nie chce tego robic, zupelnie nie moj klimat i mowilem od poczatku ze nie chce ale nikt nie sluchal. Jakies pomysly jak sie skutecznie wymigiwac od nieswojej roboty?
#pracbaza

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Może oświecę tu niektórych ale jak dostałeś polecenie służbowe to JEST twoja robota. No chyba, że koleś robi coś zupełnie spoza twojego zakresu obowiązków ale jak macie zespół gdzie z grubsza robi się podobne rzeczy to do roboty leniwa buło.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Escalade spoza mojego zakresu zupelnie ale jedna dziewczyne przeniesli tam od nas na stale bo sie zgodzila wiec umowa jest tak skonstruowana ze moge robic to i to. Zatrudnialem sie na stanowisku na ktorym jestem i sie tu sprawdzam, leniwy nie jestem, wrecz przeciwnie. Dlatego chca mnie tam wcisnac, bo typ leci w kulki, ciagle l4 i szukaja jelenia tam. Na jego stanowisku ja sie kompletnie
  • Odpowiedz