Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: złe miejsce wybrałes do pytania o takie rzeczy, tutaj dużo osób ma ten sam problem, ale jedno jest pewne tinder to nie jest miejsce dla przeciętnych factow, a poniżej średniej to już trzeba być masochistą żeby zakładać tam konto
  • Odpowiedz
Wiem tylko, że poznali swoje połówki kilka lat temu ale wstydze się zapytać jak to zrobili do jasnej cholery?! Ja w sumie od kilku lat ograniczam się tylko do #tinder bo na żywo nie mam gdzie poznawać

@mirko_anonim: No przecież sam wiesz, że oni je poznali właśnie w "dawnych czasach" (7 - 10 lat temu) poza internetem. Zwyczajnie chodzili razem na studia, może na jakieś zajęcia pozalekcyjne, może
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: był filmik z przyczajki w komunikacji jak laska waliła w lewo 90% pokazujacych sie gosci czesc z nich obiektywnie 7/10 i w koncu wypierdziała jeden lajk w prawo. Jak jestes sredni albo ponizej to level nightmare tej gry. Mam ziomkow i widze jak bardzo im tam nie idzie- to miejsce dla ludzi wyglądających. Jak nie masz nic poza internetem do poznawania ludzi to its over.
  • Odpowiedz