Wpis z mikrobloga

@Markowsky95: No trudno się nie zgodzić. O-----ł i musi dostać jakąś karę, ale mam wrażenie, że on dostaje największy w------l, a zrobił w teorii najmniej. Póki co jest na niego tylko tyle, że pisał jakieś obleśne rzeczy do gówniar, a nie że się spotykał z nimi. No i może to, że siedział przez te lata na utkanej, ale to równie dobrze mógł milczeć ze strachu
  • Odpowiedz
@Markowsky95: kancelaria dubiela to chyba jego starego, więc wydaje mi się, że ojciec po wypowiedzi morawieckiego wziął sprawy we własne ręce, żeby jakoś ratować syna przed ostracyzmem społecznym i ew odsiadką

Tbh nie wiadomo co i na kogo tam jest, ale jak boxdel nie wkroczył z prawnikami tylko bierze ludzi na litość to jest świadomy, że cos tam jest i że droga sądowa go pogrąży. Łatwiej mu było przekupić świadków,
  • Odpowiedz
@Markowsky95 czy o-----ł najmniej to się dopiero dowiemy gdy wypłynie reszta.Wardega najwięcej czasu poświęcił stuu i tez mam wrażenie że starał się mu doradzać by jak najmniej stracił na tej dramie,co i tak gruby zaprzepaścił bo po filmie Konopa ten dzisiejszy materiał trafi do kosza zapewne xd
  • Odpowiedz