Wpis z mikrobloga

Policja Polska skatowała na śmierć niewinnego człowieka, który jedyne czym zawinił to bycie pijanym.
Dzisiaj Onet opublikował nagrania z kamer monitoringu, prezentujący jego śmierć w agonii. Ostrzegam, że nagrania są drastyczne

https://www.onet.pl/informacje/onetwroclaw/ujawniamy-wstrzasajace-nagranie-z-monitoringu-tak-policjanci-zakatowali-ukrainca/wd4xhx6,79cfc278

#policja #polska #polityka
  • 34
@Barabasz111: słuchaj LEWAKU! najwazniejsze że prezes może się nam spokojnie wyspac na Żoliborzu i mieć energie do sterowania państwem w jedynym słusznym kierunku, nikt nie wejdzie na schody w Warszawie i że policja potrafi zamknąć pół Krakowa jak trzeba schłodzonego lecha odwiedzić. SŁUŻBA NA MEDAL ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Davidozz: Spodziewałem się raczej czegoś o mojej starej, wróć do płakania że żadna kobieta cię nie chce bo w tematach społecznych jesteś jeszcze gorszy niż w relacjach z kobietami.
@Barabasz111: Wg mnie policjanci którzy go obezwładniją są po prostu debilami, nie potrafią zrobić tego tak aby nie zrobić mu krzywdy. To uderzenie po twarzy to zwykłe bestialstwo. Oni nie powinni pracować w policji.