Aktywne Wpisy
MrBeast 0
Wiem że to nie do tego tag ale i tak tylko ten tag jest na wykopie czytany XD
W piątek jadę na 3 dni kawalerskiego. Picie od rana do wieczora.
W moim wieku nie powinno się już tyle pić.
Jak najlepiej się zabezpieczyć?
Teraz taka technologia że pewnie w aptekach są jakieś środki które pomogą w regeneracji, w wyleczeniu wątroby itd
Jakieś 2KC czy coś czy to gówno?
#famemma
W piątek jadę na 3 dni kawalerskiego. Picie od rana do wieczora.
W moim wieku nie powinno się już tyle pić.
Jak najlepiej się zabezpieczyć?
Teraz taka technologia że pewnie w aptekach są jakieś środki które pomogą w regeneracji, w wyleczeniu wątroby itd
Jakieś 2KC czy coś czy to gówno?
#famemma
Markowsky95 +41
Grubas może jest śliski, zakompleksiony ale jedyny wypowiedział się jakoś na ten temat DM-ow i nie straszył Wardęgi od razu prawnikami a raczej hajsu ma z tych zjebow najwiecej. Za to Dubiel, na którego pewnie jest z 10x więcej wyjeżdża z jakimś gowno statementem pisanym przez kancelarię xD
Boxdel #!$%@?ł na pewno, ale jestem w stanie uwierzyć, że jest #!$%@? zakompleksionym grubasem i na tamten czas to był jego jedyny kontakt z
Boxdel #!$%@?ł na pewno, ale jestem w stanie uwierzyć, że jest #!$%@? zakompleksionym grubasem i na tamten czas to był jego jedyny kontakt z
Dzisiaj Onet opublikował nagrania z kamer monitoringu, prezentujący jego śmierć w agonii. Ostrzegam, że nagrania są drastyczne
https://www.onet.pl/informacje/onetwroclaw/ujawniamy-wstrzasajace-nagranie-z-monitoringu-tak-policjanci-zakatowali-ukrainca/wd4xhx6,79cfc278
#policja #polska #polityka
@RitmoXL: ryba psuje się od głowy. Sebki w policji czują się pewnie, jak słyszą, że politycy partii rządzącej otwarcie ignorują wyroki sądów, a szef policji może sobie odpie#dolić numer z przemytem, rozwaleniem komendy i nikt mu nic nie zrobi.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie, dlatego zamilcz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Jak mam "wrócić" jak nigdy o czymś takim nie pisałem xD?