Aktywne Wpisy

ProstyHuop +13
#321685 widzę to i czuję to i mi się rzygać chce ale niestety nie mam kobiety co by mi ugotowało porządne mięso więc muszę jeść takie śmieci co nawet bezdomny nie je
źródło: 1000012090
Pobierz
PorzeczkowySok +20
mam sb pitce urodzinową i pepsi też
chciałem na środku świeczkę wbić, pasowałaby, ale za późno na ten pomysł wpadłem i nie kupiłem, za rok może się uda, chyba, że lepsze urodziny będą
chciałem na środku świeczkę wbić, pasowałaby, ale za późno na ten pomysł wpadłem i nie kupiłem, za rok może się uda, chyba, że lepsze urodziny będą
źródło: IMG_20260510_021601006_HDR
Pobierz

źródło: Zrzut ekranu (117)
Pobierz@Raz_na_ruski_rok: przestępstwo za złamane serce. Czy jesteś taki sam jak Ci co bronili typa który zabił faceta przez złamane serce?
Treść została ukryta...
nie
Podziw że Ci się chciało wyjaśniać jakichś randomów.
Czy ona się spoko zachowała jeśli się bawiła jego uczuciami? Nie. Ale to nie jest przestępstwo, a to co ten gość robi tak.
źródło: IMG_6132
Pobierz@Invisiblinio
Oczywiście. Ale reszta wykopków będzie broniła wariata i będą sądzić, że laska sobie zasłużyła. Każdy, kto przyklaskuje takiemu zachowaniu jest zdolny do podobnych rzeczy. Masakra... Współczuje dziewczynie. Popełniła błąd wysyłając jakieś foty do obcego kolesia, ale straszne jest to, że mężczyźni są tak mściwi i podli, że w ogóle robią takie rzeczy. Normalna, stabilna emocjonalnie