@vvobniar: z jednej strony nie zdziwiłoby mnie gdyby ćpun faktycznie tak robił jak ona pisze, w końcu spędzał całe tygodnie na orgiach i ćpaniu z kolegami w polskich lasach. Ale z drugiej strony może tak pisać po uzgodnieniu z Gonciarzem "by dobre imię Tofu Media zostało nienaruszone"
@Pippo: bardziej tu o jej dobre imię chodzi - jak budowali firmę to on to ciągnął nazwiskiem, teraz się skończył więc niech spada jak ma smrodu jeszcze narobić i jacyś klienci mają przez niego odejść ( ͡°͜ʖ͡°)
@jozef-dzierzynski @vvobniar tu udziały. Ale ciekawsze jest to, że spółka została rozwiązana w sierpniu tego roku( ͡º͜ʖ͡º) także może tofu media już nie istnieje
@Solidly nie no na stronie nie znalazłem takich info. A jest właśnie napisane że to firma z Japonii. Z resztą kiedyś w jakimś vlogu Gonciarz i jego brat mówili, że idą zakładać firmę w dżapan więc pewnie tam też jest firma. Więc pewnie tylko Polski oddział zamkneli
@vvobniar: jeszcze wyjdzie, że kacha mu naganiała laski xD 50€ za alternatywke, 200€ za alternatywke z uzależnieniami i zdiagnozowanymi problemami psychicznymi.
źródło: EA4F3407-6CDC-4882-8019-1DAE22363642
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@vvobniar: sprawdzi ktos udziały w krs? nie chce mi sie klikać
źródło: temp_file8604781811508646928
Pobierz