Wpis z mikrobloga

Jakie macie opinie o tania-paczka.net? Czy to jakieś wcielenie jednej z tych firm o których było głośno na Wykopie, czy normalna firma? Kiedyś chyba nazywała się otopaka, ale nie mogę niczego podejrzanego na jej temat znaleźć.

#internet
#kurier
#kurierzy
#firma
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Odradzam korzystanie z tej strony. Wysłałam paletę za pobraniem, zapłaciłam za przesyłkę a po miesiącu dostałam list od ich prawnika, z karą prawie 300 zł za to, że odbiorca poprosił o płatność kartą i w związku z tym JA muszę ponieść odpowiedzialność finansową za płatność kartą. Nikt do mnie nie zadzwonił, nie zapytał się czy wyrażam zgodę na płatność kartą co będzie wiązało się z karą po mojej stronie, sami sobie zadecydowali
  • Odpowiedz
@miloszy: to są naciągacze, proszę sprawdzić sobie opinie na google. Doliczają dodatkowe opłaty praktycznie do każdej paczki. To jest oszustwo. EDIT: w google zamiast tania paczka, są jakieś rowery górskie tanio. Czyli oszuści nakradli od naiwnych i po praktycznie samych negatywach zmieniają nazwę w google. Ich strona cały czas funkcjonuje i łowi dalej. Uważać na firmę: Cito Sp. z o.o.
ul. Wolności 50
58-500 Jelenia Góra

tel. +48 22 230 22
  • Odpowiedz
@aleksandrakam: Nie polecam !!! Wysyłają po miesiącu wezwanie do uiszczenia dopłaty na drugie tyle co opłata za przesyłke . Powód to rzekomo błędnie spakowana paczka co jest oczywiście nieprawdą. Totalnie odradzam bo tutaj chodzi o naciąganie na koszty. . Z tego co widzę po komentarzach jest to ich standardowa złodziejska praktyka.. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM !!!!!
  • Odpowiedz
@sibron-i-kaja: witam , wlasnie miałem taka sytacje ze ich prawnik do mnie napisał po ponad miesiącu po wysyłce paczki ze sie wymiar nie zgadzał albo waga i mam zaplacic 1000 zł, inaczej sprawa trafi do sądu
  • Odpowiedz
@liano-b: Też dostałam takie coś...olałam sprawe iż nie mają podstaw wymagać od mnie dopłąty po wiecej niż miesiącu. Zgłosiłam sprawe do CERT POLSKA i czekam ażsie sytuacja dalej rozwinie. Jednakże pomimo emaila do nich nadal dostaje sms z dopłatami od nawet nie moich paczek oraz emaile z groźbami że jak nie zapłace to pójdą do sądu
  • Odpowiedz