Aktywne Wpisy
Ildealfons +1
Jak taka laska może być z takim dziadem? To nie jest fejk, bo znam tą osobę. Też, bez obrazy dla tego gościa, ale to nie jest jego liga. Ja wiem, że często kobiety w PL wyglądają lepiej, od swoich chłopaków. No ale kurde u mnie w firmie 40 letnia managerka (zresztą całkiem fajny m--f) ma lepszego chłopa.
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
źródło: IMG_6270
Pobierz
PixelNomad +39
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Cześć! Jestem lekarzem, więc moje zarobki pozwalają mi regularnie inwestować w nieruchomości. Na początku mojej przygody na rynku nieruchomości, mój przyjaciel, który pasjonuje się tą branżą, odradzał mi inwestycje ze względu na zbliżający się kryzys. Nie posłuchałem jego rady, a od czasu zakupu pierwszego mieszkania, ich wartość znacząco wzrosła, co pozwala mi na wykorzystanie ich jako lokaty kapitału, a nie wynajmowanie ich.
Znajomy natomiast zdecydował się pozostać w pokoju rodzinnego domu i pokrywać rachunki, ale wydaje się, że ta sytuacja go trochę przytłacza, gdyż w każdej wolnej chwili szuka informacji spadkowych, regularnie przesyła mi wykresy, z innych państw, które pokazują, jakie czynniki wpływają na spadki cen nieruchomości. ja tymczasem zrealizowałem zakup piątego mieszkania i nie zawracam sobie tym głowy.
Sam również miał zdolność na własne m, zdecydował się zaczekać z zakupem i stracił sporo na shortach #gielda
#nieruchomosci #pieniadze
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero