Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć! Jestem lekarzem, więc moje zarobki pozwalają mi regularnie inwestować w nieruchomości. Na początku mojej przygody na rynku nieruchomości, mój przyjaciel, który pasjonuje się tą branżą, odradzał mi inwestycje ze względu na zbliżający się kryzys. Nie posłuchałem jego rady, a od czasu zakupu pierwszego mieszkania, ich wartość znacząco wzrosła, co pozwala mi na wykorzystanie ich jako lokaty kapitału, a nie wynajmowanie ich.
Znajomy natomiast zdecydował się pozostać w pokoju rodzinnego domu i pokrywać rachunki, ale wydaje się, że ta sytuacja go trochę przytłacza, gdyż w każdej wolnej chwili szuka informacji spadkowych, regularnie przesyła mi wykresy, z innych państw, które pokazują, jakie czynniki wpływają na spadki cen nieruchomości. ja tymczasem zrealizowałem zakup piątego mieszkania i nie zawracam sobie tym głowy.
Sam również miał zdolność na własne m, zdecydował się zaczekać z zakupem i stracił sporo na shortach #gielda

#nieruchomosci #pieniadze

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zarroc: ja wiem, sam się lubię z niego pośmiać ale to jest czysty cringe, zero polotu, z micka przynajmniej można się pośmiać a to wygląda tak jakby ktoś tryhardował za mocno próbując to napisać
  • Odpowiedz
@mirko_anonim lekarze na korzystają z tego z-------o portalu. wiem bo się obracam w tym środowisku. dodatkowo nawet jak jakiś zaperdiala/okrada na 2 czy 3 etaty to wyciągnie może 30 do 40k na łapę miesięcznie (odlicz życie) to jednak trzeba trochę zbierać licząc ze jedno małe mieszkanie kosztuje 400k.
  • Odpowiedz