Równo pół roku temu (1.04) nie udało mi się dojechać do samej granicy ale wtedy ta droga to był jeden wielki żart . Dzisiaj już poszło. Po co? Nie wiem. Miałem taką zachciankę. Mam też zdjęcie z czołgiem. Co to za czołg? Również nie wiem - stał przy drodze to podszedłem i poprosiłem o zdjęcie - ludzi, nie czołg.
@iquiet no właśnie aż sam byłem w szoku. Z 90% tej trasy to asfalt premium jakiego nie ma w Wawie. Najgorszy chyba pomiędzy Łosicami i Konstantynowem. Reszta boska
@jakuba94: Koszulka od tego atencjusza prawie pro. Chyba coś z toba jest nie tak. Abym założył coś od niego lub kupił musiałbym mieć przyłożona bron do głowy.
@HHokuss Koszulka akurat nie od niego. Bluza i spodnie (napis jest z boku) tak. przecie to jest martombike brandowany. Dobra pielucha a i dobrze przed chłodem chronią. Leszek był praktycznie moim somsiadem XD
Równo pół roku temu (1.04) nie udało mi się dojechać do samej granicy ale wtedy ta droga to był jeden wielki żart . Dzisiaj już poszło. Po co? Nie wiem. Miałem taką zachciankę. Mam też zdjęcie z czołgiem. Co to za czołg? Również nie wiem - stał przy drodze to podszedłem i poprosiłem o zdjęcie - ludzi, nie czołg.
#rowerowyrownik #rower
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_0449
Pobierz@niebylotematu808: to Twoje multikonto, Wolski? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@niebylotematu808: Radziecki czołg to T-34. T34 to czołg amerykański. T-34 jak już to miewał działa o kalibrze 76,2mm.