Wpis z mikrobloga

@stanleymorison: też zastanawiałam się nad tym dlaczego obrał taką drogę, bo mogło się go lubić lub nie, ale content był nieprzeciętny i raczej z pozytywnym wydźwiękiem, wydawało się że dobrze mu się wiedzie i ma fajne żyćko. Podchodził też przecież do maratonów, więc musiał być na to fizycznie i psychicznie przygotowany, więc raczej wtedy nie brał. Co i w którym momencie poszło nie tak, że się tak r------ł i że
  • Odpowiedz
@nowywinternetach: ale Bliźniak potwierdził że mu odwalało jeszcze jak byli razem a potem to on już się zamienił w Bestię xd więc nie wiem czy faktycznie baby a wykopki to wykopki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@pylocz: Wiemy. Ich tragiczne rozstanie pokazało o co chodzi
- ona dawno chciała odejść
- ona dawno pokazywała mu że widzi innych facetów jako lepszych
- on desperat "manipulował" by została bo tak potrzebował akceptacji (neurotyk)

No i ona siebie widzi w tym jako ofiarę, nie pokazując tego kim ona naprawdę jest i jak traktowała go. Jako garb, opcję B, kogoś na kimś może się wybić. Nic autentycznego do niego
  • Odpowiedz
@rocky93: Wrażliwość tworzy się do 5 roku życia jak pamiętam, często niedostateczna opieka rodzicielska powoduje pewną frustrację dziecka i nagromadzenie w nim za dużej ilości emocji. Potem szuka się tej akceptacji i miłości której nie było w domu.

A tu hejt ze strony ludzi, wyzwiska, wyśmiewanie, zdrady, porzucanie. Zostaje ćpanie i chlanie, a potem sznur.
  • Odpowiedz
@stanleymorison: a ja obserwuję w swoim otoczeniu, że ludziom, którzy dorabiają się pieniędzy, zyskują sławę, jakąś "władzę", zaczynają obracać się w "wyższych" sferach, zwyczajnie o--------a i często uważają się za półbogów. Oczywiście są osoby, które pozostają skromne, "normalne", ale są w mniejszości.
  • Odpowiedz