Wpis z mikrobloga

Chłop jedzie na terapię.
Zobaczymy co pan psychoterapeuta powie na mojego Aspergera. Nurt psychodynamiczny.

Dzisiaj też pierwszy raz samemu pojde do budynku bez ojca.

Do tego na powrót będziemy miejskimi jechać i będę musiał bilet jakoś kupić, co mnie stresuje.

#przegryw #qewnakwadracie #fobiaspoleczna #zaburzenialekowe #depresja #autyzm
Pobierz qew12 - Chłop jedzie na terapię.
Zobaczymy co pan psychoterapeuta powie na mojego Asp...
źródło: temp_file4686068329324087344
  • 27
@bylem_zielonko: Co ja #!$%@? no dawaj badania, które są zreplikowane.
Publikacje to sobie można na w kolorowych pisemakach typu charaktery pisać.

Powtarzam, badanie przeprowadzone na odpowiedniej grupie, wraz z grupami kontrolnymi, dowodzące, że dla tego problemu, się udało. I to potem badanie było powtórzone przez inny uniwersytet I WYSZŁO TO SAMO W WYNIKACH.

Typie, wszystko co pochodzi z tego drzewa ma taką właściwość, że nie da się udowodnić naukowo skuteczności tej
@turkrabach: chłop co frustrat, psychoterapeuta możesz się nazwać psychologiem nie i to w poradniach i gabinetach tylko Psychologowie diagnozują gdzie trwa to przynajmniej kilka spotkań, a wizyta u psychiatry to 20 minut i na podstawie papieru od psychologa dostaniesz lub nie leki od magika. Komuś się chyba nie udało zostać psychologiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Buchos: Typie, psycholog nie jest zawodem, który jest regulowany, każdy ma prawo xD od jutra zostać psychologiem.
Psychologowie po studiach ( tych prawdziwych ) i to nic nie mogą diagnozować xD, trzeba robić podyplomówki dodatkowo po studiach, żeby cośtam móc sugerować.
I nie rozumiem co próbujesz udowodnić, bo sam napisałeś, że PODPIS składa Psychiatra. I to on bierze na klatę tę diagnozę.

W takim trybie co opisałeś, to musisz mieć psychologa
Jest regulowany na tyle, że nie możesz się nim nazwać każdy, psychoterapeuta tak. Chłopie doczytaj trochę i później się wypowiadaj, sam jestem w branży i wiem o czym mówię