Aktywne Wpisy
Krolowa_Nauk +538
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
matixrr +445
#4konserwy #neuropa #polityka #trzeciadroga
Noł szit Szerlok. Polska 2050 i PSL nagle gdzieś zniknęły, nikt nie wie gdzie.
@tomasz-kalucki: a jesteś pewny że to nie będzie przyszły koalicjant PiSu? Kotłownia kompulsywnie mówi o dialogu i porozumieniu się. Nie jestem pewien czy jak jarek zaoferuje mu stołek to jego pragnienie porozumienia nie w-----e poza skale
Bardzo chciałbym się mylic
@thorgoth: Wiesz kogo PiS nie mieszał regularnie z błotem przez ostatnie 8 lat i realnie dogadał się już że 'nie będą sobie wchodzić w drogę'? Ty już wiesz kogo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@eeehhh: zjebów z głosu kremla w twoim domu?
Ale co to zmienia?
Jeśli kotłownia sprzeda się taniej niż memcen to jarek podejmie racjonalną decyzje
@tomasz-kalucki: kwestia artmetyki. Jeśli balansują na progu, to warto żeby weszli. Jeśli realnie mają poniżej 6% to już szkoda prądu.
Chciałbym aby się ziścił najlepszy scenariusz - TD wchodzi i zachowuje się z rigczem