Aktywne Wpisy

Soothsayer +111
Bydgoszcz dzień dwudziesty piąty, czuję, że finał jest coraz bliżej, finałowa konfrontacja ze starym. Nie da się współpracować z człowiekiem, którego jedynym sensem życia jest narzekanie na wszystko, popełniłem błąd wyciągając do niego pomocną dłoń, źle zinterpretowałem jego narzekanie, nie chodzi o to, żeby rozwiązać problem tylko żeby mieć na co narzekać, w momencie kiedy ja rozwiązuje jego problem to staję się jego wrogiem bo zabieram mu sens życia czyli powód do
źródło: d9ebd71f-8870-4bc3-b8d9-3cd5b2664591
Pobierz
GangKobry +92

#4konserwy #neuropa #polityka #trzeciadroga
Noł szit Szerlok. Polska 2050 i PSL nagle gdzieś zniknęły, nikt nie wie gdzie.
@tomasz-kalucki: a jesteś pewny że to nie będzie przyszły koalicjant PiSu? Kotłownia kompulsywnie mówi o dialogu i porozumieniu się. Nie jestem pewien czy jak jarek zaoferuje mu stołek to jego pragnienie porozumienia nie w-----e poza skale
Bardzo chciałbym się mylic
@thorgoth: Wiesz kogo PiS nie mieszał regularnie z błotem przez ostatnie 8 lat i realnie dogadał się już że 'nie będą sobie wchodzić w drogę'? Ty już wiesz kogo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@eeehhh: zjebów z głosu kremla w twoim domu?
Ale co to zmienia?
Jeśli kotłownia sprzeda się taniej niż memcen to jarek podejmie racjonalną decyzje
@tomasz-kalucki: kwestia artmetyki. Jeśli balansują na progu, to warto żeby weszli. Jeśli realnie mają poniżej 6% to już szkoda prądu.
Chciałbym aby się ziścił najlepszy scenariusz - TD wchodzi i zachowuje się z rigczem