Aktywne Wpisy
Mucha_w_oku +7

PorzeczkowySok +150
dorosłego jerzyka wczoraj znalazłem
leżał na brzuszku z rozwiniętymi skrzydłami, oddychał i oczka otwarte, ale się nie ruszał, nawet jak podszedłem
sporo kotów i psów w okolicy, więc poszedł w pudełko i bezpieczne miejsce, w necie znalazłem, że straż miejska zabiera dzikie zwierzęta do weta
jerzyk jeszcze ma takie szczęście, że jest pod ochroną ścisłą
zadzwoniłem, chociaż nie cierpię dzwonić, pan był miły, przyjechał patrol, jak niosłem pudełko, to ptaszek nawet się
leżał na brzuszku z rozwiniętymi skrzydłami, oddychał i oczka otwarte, ale się nie ruszał, nawet jak podszedłem
sporo kotów i psów w okolicy, więc poszedł w pudełko i bezpieczne miejsce, w necie znalazłem, że straż miejska zabiera dzikie zwierzęta do weta
jerzyk jeszcze ma takie szczęście, że jest pod ochroną ścisłą
zadzwoniłem, chociaż nie cierpię dzwonić, pan był miły, przyjechał patrol, jak niosłem pudełko, to ptaszek nawet się
źródło: IMG_20260720_172451698
Pobierz

źródło: 1000001870
PobierzDziwnym trafem, każdy pisze, że jego wujek dostał, ciotka dostała, babka, dziadek dostali tylko dziwnym trafem nie jego rodzice. Matematykę zostawiam Tobie. Nie wierz we wszystko co mówią starzy.
Fast forward 25 lat i ziemia z uzbrojoną działką jest
@mirko_anonim: Moi np mieszkali w mieście, w domie który postawili moi dziadkowie.
A z tym wciskaniem na siłę to trochę masz rację a trochę nie. W mojej okolicy niby dawali ale warunek był taki że masz to
@mirko_anonim: mieszkali w miescie i pracowali w zakładzie który nie był prywatyzowany i w szkole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To podobnie jak mieć pretensje że się nie kupowało bitcoina na początku i nie sprzedało kiedy był najdroższy. No kto wiedział?
Podobnie jak dzisiaj z... no właśnie, na razie nie wiadomo
@Strigiformesman: Ja chciałem na samym początku bo czułem, że będzie dużo warte ale instalując koparkę BTC coś zepsułem przy instalacji i nie mogłem ani zainstalować ani usunąć (╯︵╰,) a miałem wtedy 13 lat i nie ogarniałem komputerów
Dziewięćdziesiąttych?
#analfabetyzm