@czet: Szanuję i nawet lekko zazdroszczę. Trasa nad morze u mnie wciąż zostaje w sferze planów. Ode mnie niestety minimum 300 km, więc może w przyszłym roku :D
@czet: Jest to jak najbardziej do zrobienia, pod warunkiem, że nie odpuścisz zimą. Zimą wykorzystuj dni bez śniegu i próbuj przynajmniej 20-30 km zrobić (jeśli jest w miarę ciepło, próbuj więcej), resztę zrobisz ćwicząc w domu lub na siłowni. Podczas takich dystansów ważna jest kondycja, odżywianie i nawodnienie, ale również praca nad głową. Jeśli to ogarniesz, dłuższe dystanse nie będą dla Ciebie problemem.
@czet super podróż, sam się czasem zastanawiam, żeby w taką uderzyć, ale dla siebie bym planował trasę z wyłączeniem wszelkich dróg wojewódzkich, sam już wiesz dlaczego ( ͡º͜ʖ͡º) W ogóle jestem w szoku, że opony do szosy 28c dały radę na szutrach, ja bym się trochę bał kapcia i wziął na taką eskapadę gravelowe.
Dino zatrudnia muzułmanki, no nie.... tego to już za dużo.
A nie, czekaj. To po prostu polka, która owinięta się czymkolwiek, by się ogrzać, bo najbogatszy człowiek w Polsce nie potrafi zapewnić minimalnej, rozsądnej temperatury w swoich marketach #dino
@czet: Jest to jak najbardziej do zrobienia, pod warunkiem, że nie odpuścisz zimą. Zimą wykorzystuj dni bez śniegu i próbuj przynajmniej 20-30 km zrobić (jeśli jest w miarę ciepło, próbuj więcej), resztę zrobisz ćwicząc w domu lub na siłowni. Podczas takich dystansów ważna jest kondycja, odżywianie i nawodnienie, ale również praca nad głową. Jeśli to ogarniesz, dłuższe dystanse nie będą dla Ciebie problemem.