Aktywne Wpisy

simpiara +278
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +8
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do tego mieć.
Będę jednym z dosłownie 4-5 czynnych kulturystów ligi pro w Polsce.
Dziękuje za gratulacje wczorajsze, dziękuje również za dzisiejsze jeśli się pojawią.
Jestem PRO, marzenie spełnione.
#silownia
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#sterydy
#chwalesie
źródło: FF2FD5D2-5AD7-49E9-BFA8-3CF5B2F28F38
PobierzBo wybrałeś konkurencje w której liczy się widzimisie sędziego/punktującego.
Także rób to raczej dla siebie a nagrody, jeśli będa to ok.
W obecnych czasach w federacji NPC sędziowanie jest na bardzo wysokim poziomie jeśli chodzi o dokładność.
Można się kłócić z werdyktem widząc i porównując fotki z zawodów, ale widząc zawodników na żywo, będąc na zawodach, takie sytuacje mają miejsce bardzo
tylko po co sie tak spinasz na tych zdjęciach? wyluzuj troche