Aktywne Wpisy

MagicznyMariusz +192
źródło: 1000017298
Pobierz
chodźcie se zjemy cukierkuw to bendzie fajen piontek (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
czemstujcie sie
czemstujcie sie
źródło: images (80)
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000017298
Pobierz
źródło: images (80)
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Dopadła mnie ogromna samotność – jestem rok po rozstaniu, a moi znajomi są na kolejnym etapie życia czyli biorą śluby, mają dzieci.
Jestem introwertykiem, który woli poznawać ludzi internetowo i nawet mogłabym powiedzieć, że mi się udaje. Sęk w tym, że na zwykłą znajomość ze strony mężczyzn i kobiet nie ma co liczyć, ponieważ jest zerowe zainteresowanie. Dodam tutaj, że jestem atrakcyjna, biseksualna nigdy nie miałam problemów ze znalezieniem sobie kogoś, ale obecnie nie szukam relacji romantycznej – chyba że jakimś cudem coś wyjdzie.
Każda osoba z którą randkuję chce czegoś więcej – nieważne jakiej płci jest. Co trzeb spełnić, żeby móc być sklasyfikowanym jako tylko znajomy? :P Z tego co słyszałam to wielu osobom się udaje i osoby randkujące zostają w swoim życiu jako koledzy. Co ciekawe wiele osób z którymi jeszcze jestem przed etapem spotkania mówi, że zwykła znajomość mogłaby im odpowiadać, a potem się okazuje, że to było kłamstwo. :D
#znajomi #zalpost #samotnosc #
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Za chwilę piszesz, że randkujesz i dziwisz się, że druga osoba chce czegoś więcej. Jak sklasyfikować? Może nie randkować, tylko się kolegować?
Niby krótki wpis, a bardzo niejasny i ambiwalentny przekaz.
Jak znajdzie się odpowiedni chłop to pojedziesz za nim pół Polski, ani na myśl Ci wtedy nie przyjdzie że tylko przyjaźń xD
@mirko_anonim: mieć wspólne zainteresowania. Przykro że trzeba takie rzeczy tłumaczyc komuś po 13 roku życia i może tutaj jest sedno
@mirko_anonim: Może właśnie to jest problem. Sama otoczka randkowa i flirtowanie automatycznie nadaje znajomości specyficzną dynamikę i wzbudza oczekiwania z drugiej strony. Tak już jest i świata nie zmienisz. Nastaw się nie na chodzenie na randki z nadzieją, że jak nie wyjdzie, to zostaniecie tylko znajomymi (szczególnie, że relacji romantycznej nie szukasz), tylko na zwykłe koleżeństwo, które ew. po czasie w randki
Marnujesz ludziom próbującym znaleźć drugą połówkę czas, który mogliby wykorzystać lepiej na i tak ciężkim rynku świń i knurów.
Zostaw ich w spokoju.
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
────────
mężom przystoi w milczeniu się zbroić
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero