Aktywne Wpisy

Od kilku dni jest akcja psiarzy, którzy próbują bagatelizować problem wrzucając zdjęcia swoich labladorów i innych cziułałów, prześmiewczo pisząc "oj my z Fafikiem właśnie na spacerze, szukamy dziecka do pogryzienia".
Musicie mieć ogromną bekę, że ludzie próbują zwalczyć problem z patologicznym traktowaniem psów w tym kraju. Oklaski dla Was, psiarze, że akcje, która ma zapobiec takim tragediom jak rozszarpanie czyjegoś syna/ojca/matki zniżacie do poziomu żartu i wyśmiewacie oczekujących konkretnych kroków, żeby takie sytuacje
Musicie mieć ogromną bekę, że ludzie próbują zwalczyć problem z patologicznym traktowaniem psów w tym kraju. Oklaski dla Was, psiarze, że akcje, która ma zapobiec takim tragediom jak rozszarpanie czyjegoś syna/ojca/matki zniżacie do poziomu żartu i wyśmiewacie oczekujących konkretnych kroków, żeby takie sytuacje
źródło: comment_1583615967MRs1RTjje9oIl8plVE2Emi
Pobierz
fukinloner +186
trzymanie dużych ras psów w blokach to egoistyczne znęcanie się nad zwierzętami.
#psiarze #takaprawda
#psiarze #takaprawda

Dawno nic nie wrzucałem, ale po dzisiejszej jeździe wiem jedno: noście kaski na każdy dystans. Wczoraj szlif na 50km, a dzisiaj dla odmiany salto zakończone telemarkiem na głowie ¯(ツ)/¯
#rowerowyrownik #gravel
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_6288
Pobierz@guess_who: łap i poproś kogos dorosłego o pomoc
https://www.liv-cycling.com/pl/campaigns/9-wskazowek-jak-nauczyc-dziecko-jezdzic-na-rowerze/20113
@guess_who: Wczoraj wyprzedził mnie koleś na ładnej szosie, siadłem mu na koło i lecieliśmy ~37 km/h - nagle przestał kręcić i rozległ się taki zgrzyt i hałas że myślałem że mu się rower rozpadł... a to tylko piasta ( ͡° ͜ʖ ͡°)