Aktywne Wpisy
Malinowy_nos +333
GrimesZbrodniarz +2012
Chciałbym tylko Przypomnieć, że Sebastian Majtczak odpowiada za wypadek w którym 3 osoby spłonęły żywcem, a jego żona pozywa ludzi za nazywanie jej żoną mordercy.
#afera #szybkoalebezpiecznie #wypadek #majtczak #humorobrazkowy
#afera #szybkoalebezpiecznie #wypadek #majtczak #humorobrazkowy
#kiciochpyta
Biegać możesz jak rzucisz wagę. W tym momencie jedz mniej i rób dużo cardio i aerobów. Na tym polega magia chudnięcia - musisz mieć po prostu deficyt kaloryczny. Na początku będzie trudno, ale jak wytrzymasz pierwszy tydzień to jesteś na dobrej drodze.
@sizzln: Największy debilizm ever to polecanie grubasowi pływania jako cardio. Po pierwsze pływanie non stop przez godzinę, w umiarkowanym tempie to tylko ok. 400 spalonych kcal. Po drugie biorąc pod uwagę jakiej wytrzymałości i siły wymaga pływanie przez godzinę, to mało kto będzie w stanie pływać bez przerwy tak długo. Przeciętny niedoświadczony pływak podczas wykupionej godziny pływa może z 20-30 min. Po trzecie i najważniejsze
@Kolarzino: a przerzucenie się na jedzenie tylko mięsa jest w ciul zdrowe, prawda?
@Kolarzino: ty, a wiesz, dziwne, bo ja jem tak jak jadłem, tylko mniej, i nie tyję. Dobrze
@a_b_c: keto nawet jakoś specjalnie zdrowe nie jest a if co najwyżej pomaga trzymać kalorie bo samo w sobie dużo nie zmienia
@jason_bourne: jeśli po każdym biegu będziesz czuł, że zrobiłeś dobrą robotę i możesz sobie w nagrodę zjeść coś dobrego, to nici z chudnięcia ( ͡º ͜ʖ͡º)
Najgorsze, że to jest niestety standardowy proces u większości biegaczy xD
Po prostu bieganie jest bardzo wycieńczające fizycznie, jednocześnie nie konsumując zbyt
@Kubanczyk92: MIałem to samo pisać. Komuś nieprzyzwyczajonemu do wysiłku wydaje się, że taki bieg to mu podwaja dzienne zużycie energii, a w rzeczywistości zjedzona "w nagrodę" za bieg drożdżówka może przewyższyć kalorycznością energię w pocie czoła spaloną na wysiłek.
Tylko nie żryj tyle, bo nic nie pomoże. A w ogóle to