Aktywne Wpisy
trogatelnaya_raduga +237
#frajerzyzmlm
ta głosówka… jest P------A
ta głosówka… jest P------A
wredny_bombelek +150
Kiedy okazuje się, że najczarniejszy scenariusz zakładany przez GUS jest lepszy niż rzeczywistość.
#nieruchomosci #demografia #polska
#nieruchomosci #demografia #polska
Z drugiej strony to nawet na euro czy dolary w mojej ocenie bardzo wysokie opłaty i nie jestem sobie w stanie wyobrazić, by ktoś je akceptował lub nie robiły mu różnicy. To już chyba lepiej byłoby całkowicie takiej usługi nie udostępniać? A tak wyglada na grubą przesadę i mógłby się temu przyjrzeć jakiś globalny odpowiednik UKOiK, ale chyba taka instytucja nie istnieje?
#pieniadze #telefony #finanse
pamiętam jak wtedy na wykopie wolnorynkowcy płakali, że łełe teraz koszt tego roamingu zostanie przerzucony na inne usługi i wszystko będzie droższe łełe
co się okazało? nic nie podrożało a roaming w UE jest tani, wniosek taki że te gigantyczne stawki są wzięte z d--y aby naciągać frajerów na koszty
@denwood: podejrzewam, że mógł po prostu to olać bo firma naprawdę dobrą kasę robiła. Żeby było zabawniej, to ja nawet nie wiem jak on tyle nastukał, bo wtedy to mało kto pomyślał o transferze danych, co tu dopiero
@denwood: najlepiej w takim kraju wyjąć kartę, dzwonić tylko przez whatsapp na wi-fi