Aktywne Wpisy
jmuhha +2
Wytłumaczy mi skąd takie ceny? U mnie za tazienke
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
Moseva +55
Jestem przekonana że dla tych czerepów, którzy recenzują produkty w internecie od razu po otrzymaniu paczki jest przewidziany specjalny krąg w piekle ᕦ(òóˇ)ᕤ
Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy
Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy
Mieszkanie przerobione na 25 (!) pokoi o wielkości 3 mkw za jedyne 1400 zł/msc.
Zdjęcia w komentarzach - chyba mamy rekordzistę proszę Państwa ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
#patodeweloperka #nieruchomosci #patologiazmiasta #kurnik
Komentarz usunięty przez autora
@nicspecjalnego: jak to robia w hongkongui czy innej japoni to jest zachwyt i kultura, jak u nas to januszostwo xD
Link:
https://www.olx.pl/d/oferta/jednoosobowy-pokoj-ul-rynek-60-stare-miasto-909-CID3-IDV06OT.html
https://www.wnetrza3d.pl/realizacje/pokoj-waw/rynek-wroclaw-6025/
Ten link jest w ogłoszeniu.
I swoją drogą życzę powodzenia w skorzystaniu z łazienki rano wychodząc do pracy czy na uczelnię - 4 na 27 osób xD
@fizzly @villager i o wyciszeniu nie ma już co dywagować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najlepsze jest to, że jako społeczeństwo ustaliliśmy minimalna powierzchnię kojca dla psa ale kapitaliści powiedzą, że nie ma nic złego w pokoju 3m2 bo jeżeli ktoś to wynajmie to czemu mamy mu zabronić xDD
Gorzej niż zwierzęta