Aktywne Wpisy

WilecSrylec +602
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

brazowooka_eM +37
Bez kitu, 109 polskich cebulionów żeby mieć dostęp do rzeczy, które powinny zostać wprowadzone w jakiejś darmowej aktualizacji, a które inne gry Diablopodobne mają od lat, fajnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako wieloletnią graczkę, fankę Diablo, naprawdę tysiące przegranych godzin po prostu boli, że kur*y z Blizzarda biorą nasmarowane d---o i wsadzają graczom w odbyt, a Ci grzecznie mówią, że spokojnie - jeszcze zostało dużo miejsca xD no
Jako wieloletnią graczkę, fankę Diablo, naprawdę tysiące przegranych godzin po prostu boli, że kur*y z Blizzarda biorą nasmarowane d---o i wsadzają graczom w odbyt, a Ci grzecznie mówią, że spokojnie - jeszcze zostało dużo miejsca xD no

2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
źródło: 1000009416
PobierzWypraszam sobie. Nie mam studiów a zarabiam troszkę więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Za pomieszczenie słyszałem że biorą na wejściu 10-15k np łazienka czy kuchnia. A ta cena to jak Warszawa.
Jeden kretyn to sprawdzał ile kosztuje rm^2 stropu - znalazł że powiedzmy 300 PLN
@dextress: chyba się nigdy nei budowałeś ani nie robiłeś remontu skoro z szacunkiem do nich chcesz. Ja też zaczynałem budowę pełen wzniosłych ideałów że to przecież tacy sami ludzie jak ja i da się z nimi normalnie i z szacunkiem dogadać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po prostu trzeba się trochę przemęczyć i poprosić o wycenę inną ekipę. Rożnica może być ogromna. Nie zdziwiłbym sie, gdyby sięgała nawet 50%