Aktywne Wpisy

Sonny86 +965
źródło: scaled_1000024899
Pobierz
klaudia-hadalala +14
Dzisiaj sprzątałem u mamy na strychu. W rogu, za starymi nartami, stała szafa. Ta sama, którą mój ojciec przywiózł na początku lat 90. Nie ruszałem jej od lat. Pamiętałem, że skrywała skarby.
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
źródło: IMG_4156
Pobierz

#lubuskie #gorzow #zielonagora #poznan #praca #pracbaza #firma #informatyka #pracazdalna #pytanie
@Tremade: Ja jako administrator serwerów dostaje średnio kilka ofert na miesiąc na linkedin.
Tylko zdalnie będzie ciężko...
Teraz zawsze był dobry okres na zmianę roboty, gdyż jesienią zawsze było sporo ofert w branży ale chyba przesuwa się to bliżej końca/początku roku ( ͡° ͜ʖ ͡°) coś znajdziesz. Aczkolwiek jak my szukaliśmy, to ciężko kogoś coś poważnego umiejącego i mającego jakąś sensowną wiedzę znaleźć.