Aktywne Wpisy

mickpl +709
Kuniewicz, otodom: "Z naszych badań wynika, że ludzie chcę kupować mieszkania, ale jest za drogo."
No niesamowite odkrycie, aż badania cza było zrobić. Co w tej sytuacji muszą zrobić deweloperzy aby ludzie jednak kupili, nie wiem.
#nieruchomosci
No niesamowite odkrycie, aż badania cza było zrobić. Co w tej sytuacji muszą zrobić deweloperzy aby ludzie jednak kupili, nie wiem.
#nieruchomosci

mickpl +266
Sytuacja na grupkach na fb jest teraz taka, że oferty pod korek, chętnych nie ma, jedynymi reakcjami jest wyśmiewanie wycen, a ludzie oferują np. połowę ceny. Co jakiś czas ktoś wrzuci "kupię za gotówkę" i wtedy dostaje pierdyriald "priv, priv, wybierz mnie".
Tak wygląda właśnie załamanie sentymentu. Ludzie nie wierzą, że ceny wzrosną i kupujący dyktują warunki. A będzie coraz ciekawiej.
#nieruchomosci
Tak wygląda właśnie załamanie sentymentu. Ludzie nie wierzą, że ceny wzrosną i kupujący dyktują warunki. A będzie coraz ciekawiej.
#nieruchomosci
Komentarz usunięty przez autora
w rankingu FIVB ponad połowa drużyn z pierwszej piętnastki to kraje spoza Europy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: ssss
Pobierz@Nowystaryziel z Belgami akurat na blok wbił xD Kapitan to kapitan, siatkarze inaczej funkcjonują jak piłkarze.
źródło: IMG_20230914_222114
Pobierzźródło: main_01bartek_i_robercik_-_rozmowa_prywatna
PobierzNie sądzę. Chyba jak ktoś raz w życiu zobaczył jakiś mecz siatki skacząc po kanałach to został zakwalifikowany jako kibic siatkówki.
@Nowystaryziel: przecież jest kontuzjowany i dlatego nie gra. Myślisz, że wariant ze Śliwką na ataku byłby grany ze zdrowym atakującym w ataku? To nie kadra kopaczy (po czole), że ktoś za zasługi robić atmosferę jedzie.