Aktywne Wpisy

Salido +1400
Minął 0. (z 66) dzień wakacji.
To już 7. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2024:
To już 7. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2024:
źródło: 1-452590_g
Pobierz
kopek +239
Kto pamieta ten super odtwarzacz tzw. "empetrójke" :) i pobieranie muzyki na kazoo lub eMule? Xd
Ja później mialem jeszcze jakąś słabą "empeczwórke " - to byl dopiero luksus xd
#gimbynieznajo #nostalgia
Ja później mialem jeszcze jakąś słabą "empeczwórke " - to byl dopiero luksus xd
#gimbynieznajo #nostalgia
źródło: FB_IMG_1751014175815
Pobierz

W poprzednim roku do mojego zespołu dołączyły 2 różowe paski. Obecnie obie są w ciąży i siedzą na L4, przy czym pierwsza poszła na zwolnienie w drugim miesiącu, a druga w trzecim xD W związku z tym, że brakuje nam ludzi w zespole, doprosiliśmy się w końcu o dwie nowe osoby na zastępstwo. Prowadzimy obecnie rekrutację i jako osoba, która ma w sumie decydujący głos w kwestiach kwalifikacji technicznych, to prędzej sam się zwolnię, niż pozwolę, żeby jakakolwiek kobieta została zatrudniona na wolne stanowiska.
#gorzkiezale #pracbaza #pracait #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Tak trzeba żyć
@kuncfot: to się ciesz, moja w 4mc chciała pracować przy biurku ale rzyganie do śmietniczka pod tym biurkiem w godzinach pracy jednak skłoniło do wczesniejszego l4 ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: A powinna. komu będziesz sprzedawać usługi i produkty, które wytwarzasz?
@Czyjatoja: dostała. Dopuszczasz w ogóle myśl, że ktoś lubi swoją pracę? Woli siedzieć z ludźmi niż gnić na kanapie?
@kuncfot: :D
wykopki jeśli chodzi o nich samych: biorę L4 bo mnie boli gardło, a potem że bolą plecy, hehe dowalić januszowi-prywaciarzowi
wykopki jeśli chodzi o kobietę w ciąży: ciąża to nie choroba, niech pracują do 8-9 miesiąca a nie się lenią p0lki
Umowy na czas określony ograniczają te "problemy"
Tej nie trzeba przyjmować z powrotem gdy nie jest się idiotą