Aktywne Wpisy

Sylvio19 +891
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

erebeuzet +82
Nienawidzę klientów, którzy pierwszy raz przyjeżdżają do mnie do #pracbaza i nie znając mnie wyciągają do mnie rękę i mówią "cześć".
Oni myślą, że w ten sposób załatwią sobie jakąś promocje czy jaki uj?
#bekazpodludzi #kolchoz
Oni myślą, że w ten sposób załatwią sobie jakąś promocje czy jaki uj?
#bekazpodludzi #kolchoz
źródło: temp_file615634377752775709
Pobierz

W poprzednim roku do mojego zespołu dołączyły 2 różowe paski. Obecnie obie są w ciąży i siedzą na L4, przy czym pierwsza poszła na zwolnienie w drugim miesiącu, a druga w trzecim xD W związku z tym, że brakuje nam ludzi w zespole, doprosiliśmy się w końcu o dwie nowe osoby na zastępstwo. Prowadzimy obecnie rekrutację i jako osoba, która ma w sumie decydujący głos w kwestiach kwalifikacji technicznych, to prędzej sam się zwolnię, niż pozwolę, żeby jakakolwiek kobieta została zatrudniona na wolne stanowiska.
#gorzkiezale #pracbaza #pracait #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@nie_mam_teraz_na_to_czasu: Jasne, ale nikt mi nie powie, że wszystkie mają zagrożone ciąże, gdy idą na L4 jak tylko się o tej ciąży dowiedzą. Moja zona zresztą też by tak zrobiła - nie dość, że można
Ale co cię obchodzi #!$%@? wyp0pk00w czy innych januszy wtf wgl xD
@Tyrande:
A tak pół serio, to jestem rad że nie muszę na codzień pracować z babami i moje profesjonalne kontakty ograniczają się do wymiany uprzejmości na korytarzu lub przy bufecie, ew. na lunchu w knajpie obok.
Niestety wiem, że jak sam
@pyra_wykop: Moze nie miała jednak
Pozdro z twoimi