Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@mirko_anonim: Czyli nie dość, że przychodzisz do mieszkania pod jej nieobecność (nie czujesz się z tym dziwnie?), to jeszcze wlazłeś lasce do sypialni, bo były uchylone drzwi? Ja #!$%@?..

Mnie ostatnio laska taka ~20 lat zapytała na przystanku o godzinę, bo jej się telefon rozladował. Nie miała stanika i trochę prześwitywało. Mircy, myślicie, że chciała sie ze chodziło o segz? :DDDD

A tak serio, to przestań lasce przychodzic do mieszkania pod
@mirko_anonim: Koledzy wyżej pisali. Nie łączy się pracy i życia osobistego, szczególnie jeśli chodzi o kobietę. Kojarzysz temat mieszkanie za pomówienie? Jeśli nie, to poszukaj w googlach i poczytaj, bo jeśli trafisz na taką, to może cie posądzić o przemoc i dostaniesz zakaz zbliżania sie do własnego mieszkania na czas rozprawy sądowej. Wystarczy, że udowodni to, że razem byliście (co może być prawdą) oraz to, że ją biłeś (co będzie nieprawdą)
@mirko_anonim: Może być tak że kusi żeby cie zbić po łapach jak je wyciągniesz. Laski są #!$%@?. Może być tak że chce się peklować. Czy chce czy nie chce to kiedy podejmiesz działanie to skomplikujesz sobie życie.
@mirko_anonim po pierwsze po cholere łazisz po mieszkaniu, które ona wynajmuje?! Ona może mieć co chce na widoku, blanty, majty, wibratory, ale to nie jest #!$%@? zaproszenie! Typie, a jak zobaczysz nóż na stole w kuchni to pomyślisz, że chce kogoś zabić? I po samej mówię ciała, piszesz ze się zakrywa... bo się krępuje. Plus piżamka po domu to norma, ja wracając do domu od razu wskakuje w majty i rozciągnięty tshirt,
Może rzeczywiście czuje się samotna, a ja jestem pod ręką?

@mirko_anonim: No nie. To nie to, uwierz mi.

Jeśli tak sie zachowuje / pokazuje to jest to wyłącznie wykorzystanie. Uważaj na takie, bo umieją kusić i robią później problemy. Myślisz troche uje, - całkowicie to rozumiem ale weź jednak poprawkę i przemyśl to na chłodno.
  • 0
@mirko_anonim:
Laska ewidentnie daje Ci sygnały, że ma ochotę na Twój ejakulat bo inaczej nie zostawiałaby Ci "masażera" na widoku.
Czeka teraz na Twoją stanowczą reakcje. Musisz wykazać się odwagą i kreatywnością.
Moim zdaniem powinienes iść do jej mieszkania pod jej nieobecność. rozebrać się do zera i tak czekać na nią nago w jej łóżku.
Żeby było bardziej sexy możesz także wysmarować sobie penisa nutellą bo przecież dziewczyny lubią słodkich facetów