Aktywne Wpisy

xDrive +57
Jak nie cofnie swoich słów, to wypierdaIam...
36 lat? Co robiła przez ostatnią połowę swojego życia? Poza tym, co robi teraz: chcę, daj, miej, bądź...
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #k0bieta #k0biety
36 lat? Co robiła przez ostatnią połowę swojego życia? Poza tym, co robi teraz: chcę, daj, miej, bądź...
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #k0bieta #k0biety
źródło: Screenshot_20250810_163654_Tinder
Pobierz
AlexHunter +19
Dzisiaj po powrocie z pracy znalazłem na stole w kuchni mały słoiczek z karteczką od mojego 6-letniego syna: „Dla Ciebie, żebyś był zawsze uśmiechnięty 😊❤️”.
W środku były… cukierki, które sam dostał w przedszkolu na urodzinach kolegi.
Kiedy zapytałem, czemu mi je oddał, odpowiedział: „Bo Ty zawsze dajesz mi swoje najlepsze kawałki pizzy, więc ja Ci dam moje najlepsze cukierki”.
I tak oto siedzę, jem cukierki, i myślę, że mam najbogatsze życie
W środku były… cukierki, które sam dostał w przedszkolu na urodzinach kolegi.
Kiedy zapytałem, czemu mi je oddał, odpowiedział: „Bo Ty zawsze dajesz mi swoje najlepsze kawałki pizzy, więc ja Ci dam moje najlepsze cukierki”.
I tak oto siedzę, jem cukierki, i myślę, że mam najbogatsze życie
źródło: 0026F4AC-6C71-468F-872E-A5BBA222664B
Pobierz

Nie wiem na co liczysz, ludzie na tym zarabiają. Za darmo to może cię ktoś jedynie pod trolejbus wepchnąć.
Co to za unijna dyrektywa? Ja zawsze sam montuje, wołam tylko gościa do nabicia
źródło: temp_file7091284211651528779
PobierzSzkoda tylko, że wiele ustaw zmusza ludzi do korzystania z takich czy innych usług i płacisz bez zająknięcia.
Skoro masz biznes i taki montaż klimy zdarza ci się co jakiś czas, może znajomym to czemu sobie tych uprawnień nie zrobisz. Dwa dni pracy i masz, żaden koszt. Za 1000 zł możesz już je mieć.
Nie wiem jak jest
U mnie tak jest. Kupujesz normalnie, deklarujesz tylko że uruchomi to spec i tyle. A koleś przyjeżdża, bierze 150€ za uruchomienie
Poszukaj tu i tam może ci ktoś to podpisze i ci kupi klimę, ale jeżeli taki montaż klimy zdarza ci się co jakiś czas to na twoim miejscu wolałbym sobie zrobić te uprawnienia i nikomu nie płacić. Po 3 klimach to i tak te pieniądze komuś zapłacisz, za zakup i podpis, a przy dzisiejszych kosztach życia około 10k