Aktywne Wpisy
Kismeth +1025
Nie ma to jak wrócić na ten gównoportal po miesiącu bana za napisanie, że są dwie płcie i zobaczyć, że cenzuruje się teraz tutaj słowo 'p--o' xDDDDDDDDDDD
18 lat konto to jednak chyba za długo.
18 lat konto to jednak chyba za długo.
PogromcaPISu +16
Pytanie za 1000000 pkt. Jeżeli nie dopłata do kredytu to jaki inny pomysł/rozwiązanie?
Małżeństwo z dzieckiem które płaci aktualnie 3200 za mieszkanie chce mieć coś swojego.
Przecież wzrost ceny mieszkania o te 40 tys ich wali w sytuacji kiedy tyle zaoszczedzą xD
Ten program to dla nich zbawienie xD
Poproszę o realne pomysły i
Małżeństwo z dzieckiem które płaci aktualnie 3200 za mieszkanie chce mieć coś swojego.
Przecież wzrost ceny mieszkania o te 40 tys ich wali w sytuacji kiedy tyle zaoszczedzą xD
Ten program to dla nich zbawienie xD
Poproszę o realne pomysły i
ps. dr Alicja, Marta Mazur, męska klinika i pewnie ktoś się jeszcze znajdzie, nic do nich nie mam. Z pewnością jeśli masz kasę (duzooo kasy) to prowadzenie u nich jest
@neonGlou: nie polecam męskiej kliniki, skorzystałem z ich usług bo zapewniali, że liczy się to co czuje pacjent a nie konkretna wartość trt. Zrobiłem badania, wyszło 450, dostałem odmowę bo za dużo xD mimo, że czułem się słabo bo mój poziom przy którym dobrze się czuje (naturalnie) to okolice 600.
Ja w wieku 18lat mialem koło 500T calkowitego, ale zero zarostu ani owlosienia na brzuchu/klacie, dopiero majac 19lat po miesiącu zastrzykow enanka(kupionego od goscia z silowni) magicznie pojawiac zaczal mi się zarost na twarzy, wlosy na brzuchu/klacie.. to z takich bardzo wyraznych efektów.