@jozinzbazin_bozy: a co widzisz tu trudnego do obstawienia? walka wiewiora latwa do obstawienia, blonskiego, zadory, xayoo, szpagaty, zabielskiego. Połowa karty to są pewniaki xd
@jozinzbazin_bozy: ziomek gadasz jak jakis troglodyta xd przed chwila wysmiewasz to że sądze latwe obstawianie a teraz mam ci dać swoje typy? XD tak jak kolega wyżej napisał na 19 nie było jednoznacznych faworytów, tutaj walki są typu debiutant vs ,,weteran,,
@Dyziek_: To jest celowa taktyka. Gdyby ciągle dawali super karty, to po kilku galach nie byliby w stanie tego przebić. A tak to dali choojnie na 19 i tutaj, a potem ludzie zadowola się czymkolwiek, co będzie minimalnie lepsze. Zresztą tutaj już widać, jak ludzie piszą że jest git bo lepsze niż na 19
@loty-luju: Z tymi utalentowanymi gościami z piłki nożnej to bym uważał, ostatnio na prime też wszedł chłopak Jaroniewskiej i pozamiatał, a ponoć długo nie trenował. On może coś tam potrafić, ja bym na tę walkę na pewno nie stawiał.
@Dzilberto: rogera nie obstawiam bo nie wiem lecz mysle ze w sumie latwa wygrana, mandzia tez bo to dwie ciamajdy i nie wiadomo, na liska nie oplaca sie stawiac (wygra), zabielski ubije pasuta z łatwoscią, można mowic ze to tiktokerek ale daje dobre bitki i zawsze twardo stoi na nogach, szpagata wygra, xayoo wygra ale nie oplaca sie stawiac, zadora latwa wygrana i dominacja kurs 1;30 to nie jest niski
To jest dopiero piąta sesja w tym roku, a ja jestem od początku roku do przodu o niecałe 4%. Wyobraźcie sobie być teraz takim tomeczkiem wieszczącym krach z jego TLT i lokatą dolarową xD
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link