Aktywne Wpisy

faen0 +52
Cześć Mirki i Mirabelki,
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
źródło: dashboard
PobierzPodesłać komuś ostatnią stronę? Uważam że w tym roku dosyć trudne dali tematy na rozprawkę, ale jakbym miał pisać to bym wybrał drugi temat.
#matura #matura2026
#matura #matura2026
źródło: 1000008522
Pobierz

źródło: YknmJLlXuWi3p2zwDglY6eEf0Ab8kLEg
PobierzEj, serio??
źródło: comment_1590254505yAIBPgh9bLky2D5ZTJ0PVu
Pobierz@PfefferWerfer: a później się obudziłeś xD
Jak ktoś jest debilem to niczego się nie dorobi w Polsce jak i zagranicą. Zaczynasz na magazynie, a gdzie będziesz za kilka lat to zależy tylko od Ciebie. Ja z moją
@PfefferWerfer: mordo za dużą kwotę podałeś, trzeba było celować w 10k i dodać, że koledzy z gimnazjum po studiach u ciebie robią na czarno, może by przeszło. pozdrawiam i poćwicz.
@r333m4k444: @pwone ale przecież za granicą nie jest to jakieś nieosiągalne, sam przy pracy 50h/tydzień byłem w stanie tyle wyciągnąć, pracując na budowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jedyne co musisz zrobić, to nie pracować pod Polakiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@inrzynier: