Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: tak przesadziłeś, bo żona też człowiek i sobie chciała odpocząć trochę od domu, dziecka, nie ma chwili dla siebie bez dziecka więc ten jeden dzień sobie pozwoliła na ciszę spokój, przecież zostawiła dziecko pod opieką dorosłej i odpowiedzialnej osoby. Jak zwykle jak człowiek tylko wyjedzie na chwilę z domu odpocząć to się muszą dziać tragedie.
Poza tym dziecko jest na tyle duże że może zostać z ojcem, to też
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja bym się z tobą rozwiodła, naprawdę. Nie pozwoliłabym sobie na takie słowa.
Jak już chciałeś dać nauczkę, to trzeba było zniknąć z synem i nie odbierać telefonów do następnego dnia. Zimny prysznic. A tak to widzi że ma męża zje ba i wyszła na ofiarę.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Zachowałeś się bardzo słabo, zdecydowanie przesadziłeś. Dzieciak jeszcze nie raz będzie płakał, histeryzował i wołał mamę. Za każdym razem jak zabraknie Ci cierpliwości to ją tak potraktujesz? A może przejdziesz do kolejnego etapu i ją uderzysz? Ona długo Ci tego nie wybaczy i sam również powinieneś czuć wstyd i wstręt do samego siebie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jak czytam te komentarze wyżej, to już wiem, dlaczego wykop to jest w większości ściek. Ok, może przesadziłeś ze słownictwem, ale taki opr należał się jak najbardziej i nie powinieneś wg mnie odpuszczać tematu. Doskonale rozumiem jak mogłeś się poczuć.
  • Odpowiedz