Aktywne Wpisy
mateuszmozol +18
#informatyka #facebook #socialmedia #gownowpis #niebieskiepaski #rozowepaski #haker #programista15k
Moze mi ktos wyjasnic jak dziala algorytm na facebook. NIGDZIE nie wpisywalem tej informacji ani tez nie rozmawialem z nikim jedynie co to mialem w myslach zakup tej rzeczy i nagle pokazuje mi sie propozycja irygatora ktory w cholere sie zgadza xDD. To juz nie pierwsza taka sytuacja.
Moze mi ktos wyjasnic jak dziala algorytm na facebook. NIGDZIE nie wpisywalem tej informacji ani tez nie rozmawialem z nikim jedynie co to mialem w myslach zakup tej rzeczy i nagle pokazuje mi sie propozycja irygatora ktory w cholere sie zgadza xDD. To juz nie pierwsza taka sytuacja.

czerwonykomuch +146
I CO FAJNOPOLAKI?
W ciągu doby cała ukraińska wyprawa została rozbita. Tysiące rannych i zabitych. Spalony sprzęt NATO będzie prezentowany na placu czerwonym w Moskwie - stolicy nowego, wielobiegunowego świata. Zełeński (Grynberg) znów posłał Ukraińców na rzeź, samemu zostając miliarderem. Do ostatniego Ukraińca. Jak mówił Pan Prezydent Putin, twórca idei rozsądnego konserwatyzmu, Wielka Rosja jeszcze nawet nie zaczęła, zobaczycie dopiero jak wejdzie drugi rzut wyposażony w pozbawione analogów na świecie czołgi T-14
W ciągu doby cała ukraińska wyprawa została rozbita. Tysiące rannych i zabitych. Spalony sprzęt NATO będzie prezentowany na placu czerwonym w Moskwie - stolicy nowego, wielobiegunowego świata. Zełeński (Grynberg) znów posłał Ukraińców na rzeź, samemu zostając miliarderem. Do ostatniego Ukraińca. Jak mówił Pan Prezydent Putin, twórca idei rozsądnego konserwatyzmu, Wielka Rosja jeszcze nawet nie zaczęła, zobaczycie dopiero jak wejdzie drugi rzut wyposażony w pozbawione analogów na świecie czołgi T-14

![Odpolitycznienie spółek? Koalicja Obywatelska kłamała [LISTA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/1059cc3cfdd49651a8d180d28c491dea9c7cec4509adacb553d76a8bcf1ce8d9,q80.png)

#pochowacpodprogiem #bekazkonfederacji #bekazprawakow #neuropa #4konserwy #konfederacja #ukraina #wojna #ruskaonuca #polityka #dobrazmiana #pochowacpodprogiem
źródło: Bez tytułu
PobierzUkraińcy są cwani i przebiegli, widzą, jak negatywnie zmienia się do nich podejście wśród Polaków, dlatego nie zdziwiłby mnie scenariusz, w którym znajdują takiego półgłówka i płacą w zamian za taką głośną pod względem emocjonalnym akcję
Cała reszta (sam się zgłosił na
@Ryneczek: każdy by dostał zawiasy pewnie xD
@Ogau: Błagam. 95% takich agresji słownych nawet nie znajduje się na policji, a co dopiero mówić o sądzie czy takim medialnym szumie. Kto za dzieciaka grał w piłkę na boisku leżącym blisko sąsiedztwa starych choleryków, ten pewnie nie raz i nie dwa słyszał takie wiązanki. Ja jestem wręcz przekonany, że gdyby adresatami słów tego prymitywa były polskie dzieci, to sprawa nawet nie otarłaby się
A co do drugiej twojej wypowiedzi. Takie mamy czasy że sporo rzeczy się nagrywa, jakby sytuacja nie została nagrana to prawdopodobnie nie byłoby żadnych zarzutów. Dziś na szczęście prawo karze taką patologie i za takie zachowanie będzie sprawa karna.