Wpis z mikrobloga

kirara chyba była dodana do gry jak był ten cały event z TCG, to też ogrywałem pamętam, więc pewnie jakoś na początku czerwca musiałem przestać grać
  • Odpowiedz
  • 1
@Elec: dużo tracisz, fontanna im zajebiście wyszła
tam questy jak questy, można zawsze speedruna ale jeśli chodzi o exploring mapy to klimat wakacyjny na fontannie był świetnie oddany, graficznie też jest na co popatrzeć
i z okazji wyjścia fontanny były eventy sążnie nagradzane primogemami jak ktoś nie chce bulić to odpalić gierke raz w tygodniu tylko po to żeby zebrać 80 primo za zabicie kilku potworów x tam chyba 20 było wariacji

ja
  • Odpowiedz
  • 0
@oddalenie: Nie rozumiem co znaczy przełamać się żeby zagrać. Jak nie masz w sobie ciekawości do poznawania nowych rzeczy to prawdopodobnie produkt nie jest dla ciebie. Przed wyjściem Genshin Impact na rynku przez chwilę była pustka, oczywiście był wiedźmin którego w ten czas już każdy zdążył przejść kilka razy, oczywiście w tle były gry takie jak league czy cs czy final fantasy ale jednak rynek był dalej nienasycony. Nikt się
  • Odpowiedz
  • 0
@oddalenie: Wydaje mi się że najlepiej zacząć w Genshinem w ten sposób że po prostu odpalasz gierkę i samemu stwierdzasz czy ci się podoba bez czytania płatnej propagandy jaki to genshin nie jest zajebisty ale też bez krytyków internetowych którzy p------ą kocopoły. Nie potrzeba ci żadnego internetowego samouczka, bo genshin ma je wbudowany więc jedyne co sobie można ogarnąć to interaktywną mapę, która pomoże ci zlokalizować potrzebne surowce ale to
  • Odpowiedz