@Duszeczek: zgadzam sie w pelni :) Na instrumencie nalezy umiec grac ( ͡°͜ʖ͡°) To nie tylko ruchy posuwiste spowoduja, ze laska bedzie sciagala majtki przez glowe @MirkoAnonim: moze zostan mistrzem minety na poczatek i zobaczysz, czy nie zdarzy sie cud
✨️ Autor wpisu (OP): @Wszystko_albo_nic: ale tu na pewno nie chodzi o to ze czegos nie potrafie, nie pozwala mi nawet zrobic tej minetki od tego zacznijmy. Nie jest chetna do eksperymentowania, reka cos tam zdzialac potrafie ale nawet nie czuje zeby to sprawialo jej jakakolwiek przyjemnosc. Nigdy nie mialem takich problemow z wczesniejszymi partnerkami.
✨️ Autor wpisu (OP): @kosmita: no wlasnie czuje jakbym tracil najlepsze lata zycia w tym momencie.. Jestem na etapie posiadania dobrej pracy, dobrego samochodu, mam pieniadze i mlody wiek. Wiedzie mi sie lepiej niz dla wiekszosci kumpli a czuje sie jakbym tracil jakas wazna czesc zycia przez bycie z dziewczyna ktorej nie pociagam. Nie chce sie juz wiecej tak czuc i jestem na tyle zdesperowany ze pisze takie rzeczy
czuje sie jakbym tracil jakas wazna czesc zycia przez bycie z dziewczyna ktorej nie pociagam. Nie chce sie juz wiecej tak czuc i jestem na tyle zdesperowany ze pisze takie rzeczy jak ten post na wykopie.
@mirko_anonim: Jak ci na niej zależy to spróbuj od rozmowy poważnej albo ewentualnie te mityczne terapie może dacie rade jakoś ten aspekt naprawić a jak nie to miras szukaj innej lepiej xd
@mirko_anonim: z doswiadczenia swojego i znajomych wiem ze lepiej nie bedzie, po prostu dziewczyna sobie to odpuscila albo nie ma takich potrzeb, frustracja urosnie w tym wypadku do tej wielkosci ze przeskoczysz na inna galaz w miedzy czasie i skrzywdzisz ja jeszcze bardziej, imo zwiazek do zakonczenia i szukania nowej partnerki
Na instrumencie nalezy umiec grac ( ͡° ͜ʖ ͡°) To nie tylko ruchy posuwiste spowoduja, ze laska bedzie sciagala majtki przez glowe
@MirkoAnonim: moze zostan mistrzem minety na poczatek i zobaczysz, czy nie zdarzy sie cud
──────────────
@mirko_anonim: Jak ci na niej zależy to spróbuj od rozmowy poważnej albo ewentualnie te mityczne terapie może dacie rade jakoś ten aspekt naprawić a jak nie to miras szukaj innej lepiej xd
@mirko_anonim: przecież to dużo xd
@Ulfric_Stormcloak: a jakby tak bylo codziennie?