Aktywne Wpisy

obszarnik +132
Bardzo spodobało mi się wczorajsze zesrańsko części ludzi spod tagu #polskieonuce o to, że podróżnik z kanału Jak To Daleko odwiedza Białoruś. Gościu od lat odwiedza niebezpieczne kraje, gdzie prawie każdy z was bałby się postawić stopę. I nie jest to nic dziwnego, ale on tam jedzie i pokazuje te kraje takimi jakimi są, pokazuje miasta takie, jak faktycznie wyglądają i rozmawia z lokalnymi ludźmi.
Koleś był choćby w Iraku,
Koleś był choćby w Iraku,
źródło: Obrazek
Pobierz
Mega_Smieszek +178
Jak ja się cieszę, że dane mi było urodzić się w czasie kiedy Peter Jackson se postanowił, że "a pierdykne se Władcę pierścieni". To jest takie złoto, że ja nawet nie. To się w ogóle nie zestarzało. Ja to oglądam i wiem co się stanie i dalej se oglądam. I dalej jestem zaangażowany w tę opowieść.
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
źródło: wladca-pierscieni-trylogia-b-iext122329444
Pobierz

@GlenGlen12: Z tą konfederacją to jakaś aluzja do tego, że za rządów Tuska dzieci na wschodniej ścianie miały rzekomo w--------ć bezdomne psy z głodu, a k0nfa ostatnio zasugerowała że chce ubój psów zalegalizować? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kto miał w tamtych czasach zdjęcie przy pałacu kultury to wieszał
Ale dobrze wiesz jak to wyglądało ponad dekadę temu, chyba że masz 17 lat albo pochodzisz z Polski A.
Co do zakupów za 80 zł to fakt, zgodzę się, że w spożywczej sieciówce mogłeś za to kupić niewiele mniej niż teraz. Ale dobre telefony, telewizory chociażby LCD, markowe ciuchy czy buty były nieosiągalne dla większej ilości społeczeństwa.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu