Aktywne Wpisy

mar3k21 +144
Cześć Mirki i Mirabelki.
Czy ktoś z Was zna tego mężczyznę? Dzisiaj we Wrocławiu \(Różanka\) oszukał moją mamę metodą „na policjanta”\.
Najbardziej wku\*\*\*\*jące jest to, że mama pojechała do banku wypłacić swoje oszczędności.
Nikt nie zapytał, dlaczego chce wypłacić wszystko co ma na koncie. Jedyne, co usłyszała, to że obowiązuje limit 20 tys. zł na jednorazową wypłatę.
Czy ktoś z Was zna tego mężczyznę? Dzisiaj we Wrocławiu \(Różanka\) oszukał moją mamę metodą „na policjanta”\.
Najbardziej wku\*\*\*\*jące jest to, że mama pojechała do banku wypłacić swoje oszczędności.
Nikt nie zapytał, dlaczego chce wypłacić wszystko co ma na koncie. Jedyne, co usłyszała, to że obowiązuje limit 20 tys. zł na jednorazową wypłatę.
źródło: image0000011
Pobierz
trebeter +93

kupiłem se ten z biedronki. no i pierwsza cecha która rzuciła mi sie w oczy po odpaleniu to fakt, że włącznik jest tylko 0/1 - nie ma płynnej regulacji obrotów. jakto jest w innych? tych julach / parkside / macalister?
@Smarek37 @wacek_1984 @walczezlenistwem @KHOT wiecie może? najbardziej ciekawi mnie ten julowy meec, bo jak pisałem wtedy - zewnętrznie na zdjęciach jest to dokładnie ten sam plastik tylko rózniący się kolorami
#pytanie #dom #majsterkowanie #narzedzia #remontujzwykopem
https://www.action.com/pl-pl/p/2569820/wkretak-akumulatorowy-ferm/
cena do jakości?
w praktyce użyteczne są te nakładki offset / kątowa?
zastosowanie w moim przypadku: do okazyjnego skręcania mebli
źródło: dc45f2c78c8c593f6fea5b2b519c0c15d7756cc62bc2ee9e5e30fa2ca4a26b3e
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie te miniaturki nie mają regulacji obrotów, bo to i tak ma niskie obroty. Jest tylko prawo lewo i tyle
@wacek_1984: ech. no to sie wyruchałem
@Smarek37 @525tds @wacek_1984 byłem dziś w castoramie i był macalister ten składany i bosch IXO. no i kure w żadnym nie było płynnej regulacji obrotów, tylko włacz/wyłącz. ciekawe
No k--w@ wiadomka, tylko nie ten kaliber co u łejna
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: temp_file468579403244711026
Pobierzdziś byłem u weteryniarza to werdykt zapadł że to trzydniówka (taka jak niemowlaki mają).
zdrowiej miras!
Zdrowia miras!