Aktywne Wpisy
ArtBB +120
Powiedzcie mi, że to nie jest kasta xD
108 tysięcy na B2B to jakieś ~85 tysięcy złotych netto złotych miesięcznie.
Bardzo dobry chirurg w USA zarobi 600 tysięcy dolarów rocznie. Co daje netto około 350 000 tysięcy (około 29 000 USD miesięcznie), czyli w przeliczeniu 106 tysięcy złotych. Same studia medyczne to tam koszt około 300 tysięcy dolarów.
W
108 tysięcy na B2B to jakieś ~85 tysięcy złotych netto złotych miesięcznie.
Bardzo dobry chirurg w USA zarobi 600 tysięcy dolarów rocznie. Co daje netto około 350 000 tysięcy (około 29 000 USD miesięcznie), czyli w przeliczeniu 106 tysięcy złotych. Same studia medyczne to tam koszt około 300 tysięcy dolarów.
W
źródło: 1000015666
Pobierz
Lukaszo5 +295
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

oki oski
Tzn. jestem pomiatanym i mobbingowany śmieciem, ale przynajmniej z poduszką i mogę się rozkozaczyć.
Jakbym kupił mieszkanie w takiej Wawce, czy Wro, wyremontował i zrobił na błysk za oszczędności to starczyłoby mi
Co nie zmienia faktu, że nieruchomości to nie giełda, to jest rynek mocno sterowany przez państwo. Możesz to albo zaakceptować i kupić, albo dalej gnić ze starymi, ewentualnie u janusza na wynajmie.
Zakup mieszkania wiąże się w przypadku mojej osoby z pozostaniem w mojej kieszeni 0 zł 0 gr i natychmiastowym zmobbingowaniem przez wściekłe, chorobliwie ambitne menedżerki, które oddalyby nerkę bez znieczulenia dla firmy.
Taka
@Ynfluencer: tak z niskiej pensji na to odłożyłeś. Skończ p-------c i trollować ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez autora
@Ynfluencer: oski idź być lewakiem gdzie indziej