Aktywne Wpisy
ZebraKz +2
Siema Mirki, chciałbym pomóc mojej różowej wbić się w branżę it. Sam pracuje jako programista już ponad 5 lat i zastanawiam się w co i jak warto teraz iść. Myślałem po prostu o jakimś kursie testerskim i iść z nią w tą stronę, nawet nie jak jako testerka to chociaż na jakiś support i tak taki kurs byłby na plus bo to zawsze papier. Dlaczego kurs? Bo ja jej nie nauczę, będzie

Alavandares +2
Zauważyłem, że w EuroJackpot jest teraz wyjątkowo duża wygrana, co skłoniło mnie do refleksji na temat gier liczbowych. Zastanawiam się, czy kiedykolwiek udało się Wam, Waszym znajomym lub rodzinie coś wygrać w Lotto lub innych grach tego typu? #lotto #eurojackpot #wygryw

![[Pilne] Szpital w Bielsku-Białej od 1 grudnia zawiesi działanie SOR?](https://wykop.pl/cdn/c3397993/21805fd6c1c9eec22c7739ed0bd53c475168803d7b3a30470e926f2021d05814,q80.jpg)
#tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #randki #niebieskiepaski #rozowepaski #p0lka #kobiety
źródło: Screenshot_20230902_103251
Pobierz@Cztero0404: xD Sorry, ale nie dam rady więcej komentować tych bzdur. Zostawiam cię z twoimi wyobrażeniami.
"jedyny plus Polaków to to że są wyżsi przeciętnie. Co do reszty wyglądu to skoro tak wyglądają przeciętni południowcy to jak muszą wyglądać przeciętni Polacy że Polki wolą tamtych"
No właśnie nijak, polka to by dała nawet bezdomnemu bo z Japonii/Niemiec/Hiszpanii. W wielu krajach polka to synonim najgorszej k....
źródło: temp_file4242094002746306447
PobierzPrzepraszam, ale jakie niby wyobrażenie. Na przykład mój sąsiad który jest kucharzem we włoskim hotelu po tym jak rozszedł się żoną ma babę włoszkę z którą normalnie przyjeżdża do Polski czasami, sam kilka włoszek również znam. Błagam jako społeczeństwo przestańmy w końcu srać do własnego gniazda samobiczować się i uważać za gorszych kiedy wcale
Polki nigdy nie miały urody, ale ta to jest wyjątkowo stereotypowa i odpychająca
Nie ma co się rozwodzić, zazwyczaj męski wygląd krytykują laski które same mają więcej kompleksów jak rozumu które po zmyciu makijażu i zdjęciu ubrań nie przypominają samych siebie. Bardzo mocny makijaż który jest wręcz fotoszopem w czasie rzeczywistym, sztuczne rzęsy, sztuczne paznokcie, push-up wszędzie gdzie się da, ubrania które zmieniają wygląd sylwetki, buty na wysokiej podeszwie/obcasy, pomalowane włosy a do tego jeszcze top ego
@Cztero0404: a to p0lak k------z jeden
@djtartini1: teoria o bogatym bolcu to racjonalizacja. Sekretem polek pisanych przez zero jest to ze od najmłodszych lat, wymawiaj Włoch, Hiszpania, Grecja, przez westchnienie w srodku. Serio, to nie ma większej głębi. Matka trajkocze z corka, corka słucha,
źródło: 291A7CED00000578-3098952-Homeless_People_who_end_up_in_Zona_Norte_like_Alejandro_take_dru-a-5_1432764243794
PobierzWomen moment. Jesteś takim przykładem zakompleksionej dziewczynki co jednocześnie od atencji spermiarzy czyhających na łatwy kąsek ego w------o. I też się za bardzo nie podniecaj bo takie toksyki jak ty służą do zabawy obcokrajowcom, chyba że lubisz być przedmiotem w czyichś rękach xD.
@WarwaraBasia: Bylem z Hiszpanka, spoko sa. Wloszki tez mnie lubia i bym bez problemu jakas znalazl. Nie rozumiem co w tym dziwnego, wielu Polakow mieszka na zachodzie i potrafi sie zasymilowac.
@WarwaraBasia: I wtedy wchodzi julka cała na biało, ze swoimi polackimi genami, sprowadzając na świat abominację której jej zagraniczny wybranek wyprze się i ucieknie gdy tylko to coś zobaczy.
Włochu, Greku, Hiszpanie! Ratuj się kto może, nie bierz sobie na żonę kartoflanej Polki!