Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ale p------a sytuacja...

Rozstałem się z żoną kilka miesiecy temu i wyprowadziłem. Było ciężko, ale wspierała mnie przyjaciółka z którą znam się już sporo lat. Teraz jednak zaczolem coś do niej czuć, problem z tym, że ona od jakiegoś czasu się spotyka z innym facetem. Nie wiem czy powiedzieć jej o tym, czy po prostu to zostawić, by ułożyła sobie życie...

#zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @heniek_8

Ale co się znudziło? Z tym gościem spotykala się jeszcze przed moim rozstaniem. Teraz po rozstaniu to w zasadzie widuje się częściej ze mną niż z nim, ale to dlatego, że on mieszka ponad 100 km od niej. Dziś idę ogarnąć z nią jej mieszkanie na wynajem i chce dopytać czy z tym gościem to na serio i jeśli będzie miała wątpliwości to chyba wtedy powiem jak jest.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @erdetmt

No właśnie nie potrafię jej rozgryźć. Mówi, że z gościem się spotyka, ale że nie jest w związku, ja zapraszam ja na wspólny wypad, mam już pewne romantyczne plany, a ta opowiada mi, że musi go w końcu rodzicom przedstawić xD To wtedy uznałem, że nie ma co się w to bawić, bo pewnie zakochana w nim to nie będę im komplikował życia. A po
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Ty się zastanów czy chcesz zarywać do kobiety która ma "kolegów" za plecami i jeździ z nimi na wycieczki sam na sam? Jak byłaby z tobą w związku to chciałbyś aby spotykała się z innym "przyjacielem" który coś do niej czuje? Fajny materiał na partnerkę XD Ogarnij się po rozwodzie i nie zarywaj do pierwszej kobiety jaką masz w zasięgu lol.

• Odpowiedz