Aktywne Wpisy

Wodowy11 +196
źródło: 1000318578
Pobierz
Szkoda, że peak gamingu i strzelanek już nie wróci, trzy najlepsze części, żadne call of duty nie ma podjazdu do tego, chaos, model zniszczeń, mielarnia, samoloty nad głową, tęsknię :( Battlefield 6 miał być podobny, ale za bardzo przypomina call of duty
#battlefield #gry #nostalgia
#battlefield #gry #nostalgia
źródło: 1000000924
Pobierz

Ale p------a sytuacja...
Rozstałem się z żoną kilka miesiecy temu i wyprowadziłem. Było ciężko, ale wspierała mnie przyjaciółka z którą znam się już sporo lat. Teraz jednak zaczolem coś do niej czuć, problem z tym, że ona od jakiegoś czasu się spotyka z innym facetem. Nie wiem czy powiedzieć jej o tym, czy po prostu to zostawić, by ułożyła sobie życie...
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: czołem, lepiej jednak odpuść
Ale co się znudziło? Z tym gościem spotykala się jeszcze przed moim rozstaniem. Teraz po rozstaniu to w zasadzie widuje się częściej ze mną niż z nim, ale to dlatego, że on mieszka ponad 100 km od niej. Dziś idę ogarnąć z nią jej mieszkanie na wynajem i chce dopytać czy z tym gościem to na serio i jeśli będzie miała wątpliwości to chyba wtedy powiem jak jest.
No właśnie nie potrafię jej rozgryźć. Mówi, że z gościem się spotyka, ale że nie jest w związku, ja zapraszam ja na wspólny wypad, mam już pewne romantyczne plany, a ta opowiada mi, że musi go w końcu rodzicom przedstawić xD To wtedy uznałem, że nie ma co się w to bawić, bo pewnie zakochana w nim to nie będę im komplikował życia. A po
───────